Retorica PSD despre “inocenta” Covid-19, infirmata de un caz din propriul partid! Primul primar din tara care a murit de coronavirus este social-democrat

Exact in perioada in care PSD incearca sa minimalizeze pericolul pandemiei de Covid-19, un primar social-democrat a murit, miercuri, din cauza infectiei cu coronavirus, informeaza ziarul Botosaneanul.


Este vorba despre Neculai Stratulat, 71 de ani, primarul PSD al comunei Baluseni, judetul Botosani, care a fost internat, inca de saptamana trecuta, la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucuresti, ca urmare a unor probleme respiratorii. Dupa internare a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Desi, initial a trecut pe la Spitalul Judetean Botosani, familia sa a dorit ca primarul sa fie tratat in Bucuresti, unde s-ar fi aflat in evidente cu anumite afectiuni cronice.

“Avea foarte multe planuri, nici prin cap nu ne trecea. Daca nu s-ar fi infectat cu virusul acesta ar fi avut un cu totul alt traseu”, a afirmat pentru Botosaneanul un coleg de partid al primarului decedat.

De precizat faptul ca Stratulat a ocupat din 2008 functia de primar al comunei Baluseni. Social-democratul a fost absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii Al. I. Cuza Iasi si al Institutului Bancar Roman. De asemenea, Neculai Stratulat a fost timp de 11 ani director al fostei Banci Agricole. (Mara Ion)

 

Leave a Reply