Milionarul Georgica Cornu, prima declaratie publica dupa ce fiul sau a fost retinut abuziv intr-un dosar de furt! “Sper ca abuzul politistilor de la Sectia 4 Timisoara sa ajunga la urechile ministrului Vela!”

La putine ore dupa ce acuzatiile de furt la adresa lui Andrei Cornu, fiul milionarului Georgica Cornu, au fost retrase de catre anchetatori, desi tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, omul de afaceri timisorean a iesit la rampa cu prima sa declaratie publica fata de ceea ce domnia sa considera “o mizerie, un abuz al politistilor”.


Potrivit filmului evenimentului, care a aparut in postarea de pe Facebook, tinta actiunii politistilor ar fi Flavius Cornu, ofiter de politie la IPJ Timis, intrucat fratele sau mai mic a fost chestionat, in cele 24 de ore ale retinerii in arest, in ce relatii se afla cu ofiterul judiciarist, care a lucrat cu DIICOT Timisoara in mai multe dosare. 

Iata povestea retinerii pentru 24 de ore a tanarului Andrei Cornu, asa cum apare in relatarea tatalui sau de pe Facebook.

“Atrage asa mult numele CORNU? Desi nu ar trebui, se pare ca Da! Politisti si Ziaristi care la un moment dat au fost angajati la mine, se inghesuie sa scrie despre Andrei ,,fiul, progenitura Regelui Asfaltului” s.m.d. care a fost prins furand haine din magazine din Timisoara.

Oameni buni, chiar nu vedeti ce este presa in ziua de azi? Chiar nu vedeti cum se face justitia in Romania? Nu am avut si nu am treaba cu nimeni, nu sint invidios, nu am furat, nu am dat mita, nu am facut evaziune fiscala, nu, nu, nu…

In data de 03.07.2020, am fost sunat ca politia l-a anuntat ca sint la intrarea in casa pentru perchezitie! M-a sunat copilul, si i-am spus sa vina acasa ca voi merge si eu sa asist la eveniment, mama lui fiind plecata. Am gasit acasa 5 politisti care insirasera pe o canapea hainele lui Andrei!!! Se vedea de la o posta ca sint purtate, sint vechi.

Am intrebat daca le ridica si mi-au zis ca Nu, pentru ca nu sint ce ii intereseaza pe ei! Pe un suport in camera erau 25-30 de vachere cu discount 20 la suta, emise de magazine Peek pentru cumparaturi facute de mama lui. Deci, putea sa cumpere circa 25-30 de piese de imbracaminte cu reducere 20 la suta din magazinele Peek.

Am incercat sa aflu de la politisti mai multe despre scopul vizitel si mi-au spus ca Andrei nu a furat, dar este complice pentru ca a fost zarit in Mall cu cei 3 tineri.

La Sectia 4 de Politie am aflat de la parintii copiilor ca au mai fost facute alte 4 perchezitii si nu s-a gasit nimic interesant. Deci, 25 de politisti au cautat, doar ei stiu ce!!! Doar ei, pentru ca tinerilor nu li s-a prezentat nici un dosar cu probe care sa-i acuze.

Am stat la Sectia 4 pina la ora 24. La un moment dat am auzit ca vor sa le ia copiilor probe ADN, sens in care se cauta un martor! Datorita faptului ca nu s-a prezentat un dosar al acuzarii, copiii nu au dat nici o declaratie.

Totusi, avind in vedere ca pe o persoana o chema Cornu Andrei, s-au hotarit sa emita un ordin de retinere pentru 24 de ore! In 24 de ore toti politistii l-au intrebat pe Andrei, ce relatii are cu fratele lui Flavius!

Castana mare, era CORNU acolo si presa nu avea subiecte! Cei care au scris inexact despre acest eveniment denigrand copilul si pe mine ar fi trebuit sa-mi ia un punct de vedere.

Sint citeva aspecte care arata abuzurile pe care le-au facut politistii, aspecte pe care le vom folosi in sesizarile pe care le vom face potrivit legilor in vigoare impotriva politistilor de la Sectia 4.

Pe Ziaristi ii sfatuiesc sa scrie corect, sa scrie adevarul si sa nu-si bata joc de imaginea unor persoane!

In legatura cu acesti politisti, sper ca aceste fapte sa ajunga la urechile Ministrului de Interne, Dl. Vela si sa fie luate cele mai bune masuri. Doamne-ajuta!“, a precizat Georgica Cornu in “declaratia” data pe Facebook… (Vlad Enciu)

One thought on “Milionarul Georgica Cornu, prima declaratie publica dupa ce fiul sau a fost retinut abuziv intr-un dosar de furt! “Sper ca abuzul politistilor de la Sectia 4 Timisoara sa ajunga la urechile ministrului Vela!”

  1. Și iar se adeverește proverbul că numai cine nu muncește nu greșește… Deci în acest sistem de rahat numit IPJ Timiș stau unii bine merci ca nesimțiții fără să muncească (nu știu cum se face dar marea majoritate olteni și alte lipitori) și nu greșesc nimic, ba mai mult sunt bine văzuți, frumos la cămașă, când e de muncit sunt inapți, când e de fugit după funcții și înaintări în grad, propuneri la salarii de merit sunt mereu pe fază, și se mai și laudă în stânga și în dreapta… că au relații, cunosc pe cutare și cutare, etc. Deci meseria de bază lipitori…

    Ce înțelegeți prin nevinovat? Că fapta nu poate fi probată sau că fapta nu există. Deși au aceeași consecință juridică respectiv clasarea cauzei, nu reprezintă același lucru. Dacă fapta nu există, ar merita să faceți tot acest circ…

    Polițiștii care au instrumentat dosarul sunt competenți, se implică în meserie și nu au niciun interes pentru denigrarea unora sau altora.

Leave a Reply