Deputatul “Mitraliera”, doua amenzi dintr-un foc! N-a purtat masca de protectie intr-o benzinarie si a injurat un politist

Deputatul PSD Catalin Radulescu, supranumit si “Mitraliera” de cand a dezvaluit ca are acasa o arma de la Revolutie, a primit doua amenzi – una pentru ca nu a purtat masca intr-un spatiu public inchis si a doua pentru ca a facut scandal si ar fi injurat un politist.


Deputatul PSD a intrat intr-o benzinarie de la intrarea in Bucuresti fara sa poarte masca de protectie. Un alt client al benzinariei a observat acest lucru si nemultumit de atitudinea lui Radulescu a iesit din benzinarie si a chemat un politist care se afla in strada.

Barbatul i-a spus agentului ca in benzinarie sunt doua persoane – un barbat si o femeie, pentru ca deputatul era insotit de o doamna – care nu poarta masti de protectie.

Politistul a mers in interiorul benzinariei a incercat sa stea de vorba cu cei doi si le-a spus sa poarte masca de protectie, mai ales ca o aveau la ei. Femeia s-a conformat imediat, si-a pus masca, insa deputatul Catalin Radulescu nu doar ca a refuzat sa faca acest gest, dar ar fi devenit si recalcitrant, potrivit agentului de Politie.

Politicianul l-ar fi injurat pe politist si i-ar fi spus sa il lase in pace.

Drept urmare, agentul i-a dat doua amenzi. Una de 1.000 de lei pentru lipsa mastii de protectie si una de 500 de lei, pentru felul in care i s-a adresat.

Comunicatul integral al Politiei Romane:

In data de 17.07.2020, politist din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Brigada Rutiera, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a fost sesizat de catre un cetatean cu privire la faptul ca doua persoane, barbat si femeie, ce se aflau in interiorul unui spatiu comercial, nu poarta masca de protectie.

Politistul s-a deplasat la locatie si a solicitat celor doua persoane sa isi fixeze corespunzator masca. Femeia s-a conformat solicitarii, dar barbatul a refuzat. La momentul in care i s-a adus la cunostinta ca va fi sanctionat contraventional a adresat cuvinte si expresii jignitoare.

Barbatul a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, precum si Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. (V.E.)

UPDATE: Catalin Radulescu a declarat la Digi24 ca nu putea masca pentru ca era rupta si l-a acuzat pe politist ca l-a amendat fara motiv. In plus, deputatul PSD a spus ca nu va mai purta masca pentru ca asa a spus presedintele SUA, Donald Trump. Asta, desi presedintele SUA a publicat o fotografie pe contul de Twitter in care poarta masca si considera ca respectarea acestei reguli este un act patriotic pe fondul pandemiei.

Leave a Reply