Fostul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Timis, testat pozitiv la Covid-19 si internat in spital

Sorin Claudiu Susanu, fostul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Regiunea Vest Timis, este infectat cu noul coronavirus.


Informatia a fost confirmata, pentru Newsbv.ro, chiar de catre Sorin Susanu, actualmente aflat la sefia Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov.

Acesta a dezvaluit ca a fost confirmat pozitiv la testul pe care l-a facut in urma cu cateva zile. Din pacate, mai spune Sorin Susanu, starea de sanatate a sefului OPC nu este prea buna, el fiind internat in spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Susanu a ajuns aici dupa ce s-a simtit tot mai rau in ultima perioada.

ElFostul sef al OPC Regiunea Vest Timis s-a aratat revoltat de faptul ca, in timp ce unii „lupta” pe internet raspandind informatii false ca nu ar exista coronavirusul si epidemia, cei care chiar sunt in prima linie au de suferit, atat ei, cat si familiile lor.

Sa mai spunem ca Sorin Susanu s-a decis sa devina jucator in campania electorala pentru alegerile locale, fiind candidatul Pro Romania la Primaria Brasov. (G.G.)

Leave a Reply