Manelisti celebri, santajati si talhariti de membrii clanului Duduianu! 13 interlopi au fost saltati de mascati si dusi la audieri, printre reclamanti aflandu-se Nicolae Guta si Florin Salam

Mai multi membri ai clanului Duduianu, una dintre cele mai temute grupari interlope din zona Capitalei, au fost luati pe sus de mascati si dusi la audieri, in urma unor descinderi care au avut loc, astazi, in Bucuresti, Ilfov si Teleorman.


Acuzatiile vizate in aceasta ancheta sunt de santaj si talharie, iar plangerile au venit, incepand cu 2018, de la manelisti celebri din Romania, care au reclamat faptul ca interlopii le cereau taxe de protectie si ii fortau sa le cante gratis la petreceri.

 

Printre victimele clanului s-ar afla nume precum Florin Salam sau Nicolae Guta, dar si varul lor, Tzanca Uraganu.

“Peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, cu sprijin al Inspectoratului General al Politiei Romane, au pus in aplicare 11 mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Teleorman, si 13 mandate de aducere, intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor infractiunilor de talharie si santaj”, a comunicat Politia Romana.

Se pare ca interlopii se duceau acolo unde cantau acesti manelisti, dadeau dedicatii, iar la finalul petrecerii cereau banii inapoi, insa pretindeau ca le-ar fi dat sume mai mari decat in realitate. Ori le cereau bani drept taxa de protectie, iar pe unii ii obligau sa le cante la evenimente.

Pe langa talharirea si santajarea manelistilor, numele clanului a mai fost pomenit si in dosare de prostitutie sau de trafic de droguri.

Potrivit anchetatorilor, operatiunea pe care o desfasura clanul Duduianu dura deja de cativa ani, insa nimeni nu a avut curaj sa vorbeasca despre asta.

Principalele activitati ale gruparii se bazeaza pe acte de violenta, iar astfel au reusit sa-si castige un renume de temut. Interlopii sunt cunoscuti in special in Sectorul 2, in cartiere precum Fundeni sau Pantelimon. (V.E.)

Leave a Reply