Radu Benea, pilot de curse din Timisoara, anunta ca a fost testat pozitiv la noul coronavirus. “M-am autoizolat alaturi de familia mea, fara a expune pe nimeni”

Radu Benea, unul dintre pilotii de curse din Timisoara care, in ultimii ani, s-a tot clasat pe podiumurile raliurilor automobilistice din Romania, a anuntat ca este infectat cu Covid-19 si ca a decis sa se autoizoleze, impreuna cu toti membrii familiei sale.


Aceasta confesiune publica vine ca o replica la zvonurile alarmiste lansate de haterii sai, care l-au atacat in tentativa de a arunca anatema si asupra Venue, una dintre cele mai cautate sali de evenimente din Timisoara, unde Radu Benea este actionar.

Covid 19. Sunt pozitiv… DA. In urma cu 6 zile am fost, din proprie initiativa, sa ma testez, dupa ce am aflat ca una din persoanele cu care am interactionat a fost testata pozitiv. Contactase virusul in vacanta petrecuta pe litoral.

M-am autoizolat, alaturi de familie, fara a expune pe nimeni. Toate persoanele cu care am interactionat, inclusiv cele din cadrul firmelor pe care le conduc, au fost testate si toate sunt negative. Cam asta e ceea ce sa intamplat, pas cu pas.

Intre realitate si zvonurile “e intubat”, “Venue e plin de covid”, “tot grupul lor e in spital, infectat” sta doar prostia si inconstienta unor oameni care au crezut ca este cool sau devin mai interesanti daca vin cu tot felul de povesti care mai de care mai picante.

Deci, toata familia este bine si fara simptome, in cateva zile vom reface testele pentru a ne putea relua viata normala. Prietenii nostri, toti, s-au testat si sunt negativi, angajatii, la fel”, spune Radu Benea, intr-un mesaj lamuritor postat pe pagina sa de Facebook.

In final, pilotul de curse ii pune la punct pe toti cei care au colportat informatii false despre el, familia sa si angajatii de la Venue: Covid-19 este doar un virus, care va trece, prostia NU… (G.G.)

Leave a Reply