Donatii pentru salvarea unui luptator din cadrul SASS al Penitenciarului Arad, care a suferit un teribil accident si a ramas paralizat

Un tanar inspector care-si desfasoara activitatea la Penitenciarul Arad, luptator in cadrul Structurii Asociate de Securitate Speciala (SASS), a fost implicat intr-un grav accident, la un bazin de inot, in urma caruia a suferit o fractura de coloana cervicala (vertebrele C6 si C7).


Florin Muresan este membru al lotului national de Karate Traditional, multiplu campion national, european si mondial si practica acest sport de peste 20 de ani.

Drama prin care trece tanarul politist si sportiv de performanta a determinat Federatia Romana de Karate Traditional, dar si prietenii sai de pe retelele de socializare, sa deschida conturi in care se pot dona bani pentru interventiile chirurgicale la care va fi supus in perioada urmatoare.

Florin a reprezentat Romania cu onoare si mandrie, palmaresul sau de medalii fiind unul impresionant. Marea familie a Karate-ului Traditional este alaturi de Florin in aceste clipe de grea incercare prin care trece. Facem un apel catre cei ce ne pot ajuta in demersul nostru de a strange banii necesari operatiilor si tratamentelor prin care acesta urmeaza sa treaca in lungul proces de recuperare ce il asteapta!
Conturile sunt:
LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001
EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001
Titular cont: Muresan Florin Paul
Sa ii transmitem cu totii un gand bun si insanatosire grabnica!”, se mentioneaza intr-un mesaj al Federatia Romane de Karate Traditional. De asemenea, si prietenii si fanii sportivului au deschis un alt cont, unde sunt asteptate donatii.

Are dreptul si noi avem datoria sa ii crestem sansele pentru a merge din nou. Fratele nostru a avut atatea lupte castigate, dar dintre toate luptele purtate aceasta e cea mai importanta. Ca urmare, se pot face donatii către urmatorul cont:

RO90BTRLRONCRT0125847001

Titular cont: Muresan Florin Paul

Banii stransi vor fi folositi pentru costurile operatiei, spitalizarii si recuperarii. Toti cei care vreti sa faceti un gest frumos sunteti rugati sa transferati orice suma, oricat de mica. Fiecare leu adunat poate sa insemne o sansa pentru Florin. De asemenea, orice share la acesta postare este de ajutor”. Pana in prezent, acest mesaj a fost distribuit de peste 1500 de ori. (V.E.)

Leave a Reply