APEL. PSD Timis invita Pro Romania sa i se alature in sustinerea medicului Voichita Lazureanu pentru functia de primar al Timisoarei (P)

Liderul PSD Timis, Alfred Simonis, face un apel catre Pro-Romania, partid condus de fostul premier social-democrat Victor Ponta, pentru a o sustine la functia de primar al Timisoarei pe medicul Voichita Lazureanu, fostul director al Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes”, schimbata din functie de PNL in ciuda eficientei dovedite de aceasta unitate spitaliceasca in combaterea Covid-19, dar si pe Calin Dobra in cursa pentru Consiliul Judetean.


Apel catre Pro-Romania

“Dragi reprezentanti, membri si candidati, va transmitem acest apel ca mesaj de unitate si de responsabilitate politica.

Avem in fata o importanta provocare electorala si ne simtim obligati sa o tratam cu seriozitate, in special pentru cei pe care ii reprezentam, locuitorii judetului nostru.

In sensul celor de mai sus, va invitam sa va alaturati si sa sustineti candidatii cu cele mai mari sanse la aceste alegeri locale, candidatii PSD Timis. Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina, un excelent medic si manager, sondajele de opinie indica in ultimele saptamani o incremenire a procentelor sale de vot.

La judet, candidatul este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui sa duca la o repozitionare, astfel ca acesta sa nu ramana o frana. Pentru ca voturile se vor reflecta direct in scorul final si in numarul de mandate obtinute.

In aceste conditii, credem ca o sustinere a candidatilor PSD ar genera mai multe sanse pentru toata lumea, cu conditia renuntarii la orgolii si la false asteptari. Calin Dobra la Consiliul Judetean si Voichita Lazureanu la Primaria Timisoara sunt cele mai bune variante posibile, in confruntarea cu noua dreapta politica devoalata, USR+PNL.

Dragi fosti colegi! Sloganul vostru cere un medic ca si primar al Timisoarei. Sunt intru totul de acord cu voi. Haideti sa punem un medic primar, si sa mergem impreuna cu medicul cu sanse reale de a invinge, Voichita Lazureanu!”, este apelul lansat pe Facebook de Alfred Simonis.

De asemenea, Voichita Lazureanu recunoaste ca a primit propunerea colegilor din PSD Timis cu entuziasm si ca va avea o misiune importanta.

“Am curajul sa intru in batalia electorala si nu am nici cea mai mica intentie sa ma folosesc de avantajul de a fi singura femeie intre multi candidati-barbati. In spital, in lupta pentru salvarea unei vieti, acoperit de masca si de echipamente de protectie, conteaza doar pregatirea, dedicarea si inima. Asa si in lupta pentru Primaria Timisoara. Ma bazez pe sustinerea voastra!”. (Mara Ion)

Leave a Reply