Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au amendat 22 de pescari, in urma unor actiuni de control in zona raurilor Timis si Bega

Jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara au desfasurat, duminica, 2 august, o actiune in colaborare cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Timis, in scopul prevenirii si combaterii faptelor de natura contraventionala sau penala din domeniul piscicol.


Pe timpul acestei actiuni, ce a avut loc in zona raurilor Timis, Bega si Bega Veche, au fost depistate cele 22 de persoane, dintre care unele nu detineau permis pentru pescuit, iar altele pescuiau fara a respecta conditiile prevazute in permise.

De asemenea, una dintre aceste persoane a fost depistata in timp ce pescuia intr-o zona de refacere biologica.

Persoanele au fost identificate si sanctionate contraventional, opt cu avertisment si 14 cu amenzi in valoare totala de 4.350 lei.

Pe timpul actiunii, au fost desfasurate si activitati de informare si preventie in randul cetatenilor, referitoare la faptele ce constituie contraventii sau infractiuni in domeniul pescuitului si sanctiunile care se aplica in cazul nerespectarii prevederilor legale. (I.P.)

 

 

Leave a Reply