Calvin Klein Jeans a inaugurat primul magazin din vestul tarii, in Iulius Town Timisoara! Colectiile de vara pentru barbati si femei includ piese iconice din denim (P)

Iulius Town a consolidat un mix de branduri premium ca raspuns la expectantele clientilor sai pasionati in materie de moda. Ca urmare a acestei tendinte, potofoliul a fost completat cu un nou brand de renume international.


Recent, Calvin Klein Jeans a inaugurat aici primul magazin din vestul tarii. Noua locatie ii intampina pe timisoreni cu cele mai sofisticate colectii si cuprinde o gama completa de articole vestimentare si accesorii.

Misiunea Iulius Town de a aduce mai aproape de public branduri high end a dus la inaugurarea a inca unui magazin exclusivist, la parterul destinatiei de shopping. Calvin Klein Jeans ocupa o suprafata de peste 120 mp si reuneste cele mai noi linii vestimentare consacrate, definite de stilul minimalist si croielile sobre.

Colectiile se remarca prin piese emblematice si indraznete, inclusiv din gama Calvin Klein Jeans. Liniile cochete si moderne cuprind imbracaminte din materiale superioare, o atentie inimitabila la detalii si o executie inegalabila care emana calitate la cel mai inalt nivel. Atemporale si, totusi, contemporane, clasice, dar provocatoare, colectiile de vara pentru barbati si femei includ piese iconice din denim, concepute pentru a pune in evidenta fiecare tinuta.

Stiluri extraordinare, inspirate de arhiva si totodata noi, sunt definite prin functionalitate si utilitate. Propunerile brandului sunt completate de piese din gama Calvin Klein Underwear, precum si incaltaminte sport si casual, genti si articole de sezon, sub egida Calvin Klein Footwear & Accessories.

Noul magazin prezinta cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetica moderna, minimalista si simpla, finisaje din beton si detalii in culori pop-up, atat de reprezentative pentru valorile de baza ale brandului.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin estetica, simpla, curata si modelele inovatoare. Brandul urmareste sa transmita emotie si sa inspire publicul folosind linii surprinzatoare.

Calvin Klein este disponibil in peste 100 de tari, intrand recent si pe piata din Romania. (I.P.)

Leave a Reply