Companiile din Banat interesate sa angajeze personal din Republica Serbia, asteptate la un eveniment organizat de CCIA Timis (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a lansat o invitatie membrilor mediului de afaceri din zona de vest a tarii de a participa la un eveniment de matchmaking, care va avea loc in 14 august, ora 11, la Centrul Regional de Afaceri, in cadrul proiectului finantat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia cu titlul: “Sa valorificam piata muncii din Banat prin nevoi realiste”.


La inceputul evenimentului vor fi prezentate rezultatele studiului privind piata fortei de munca din regiunea transfrontaliera Romania – Serbia.

Studiul a fost realizat pe baza chestionarelor si a raspunsurilor primite de la companiile si institutiile din Judetul Timis si din Republica Serbia si are ca scop crearea unei imagini de ansamblu asupra pietei fortei de munca din zona transfrontaliera dar si prezentarea celor mai semnificative rezultate in contextul ratei ridicate a somajului din Serbia si a lipsei fortei de munca din judetul Timis.

Modul de intalnire cu participantii din Republica Serbia se va realiza on-line, respectand toate normele si prevederile legale de distantare sociala.

Intalnirile B2B au drept scop punerea fata in fata a angajatorilor (agenti economici din zona transfrontaliera Romania – Republica Serbia) cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. Se adreseaza companiilor care se confrunta cu lipsa fortei de munca si agentiilor de recrutare care sunt interesate sa angajeze personal din Republica Serbia.

In vederea participarii la eveniment si a identificarii celor mai eficace intalniri, oamenii de afaceri interesati trebuie sa completeze formularul Confirmare de Participare.

Nota: Informatii suplimentare, la tel. 0372/185285 sau e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov  si ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian, expert PR proiect. (I.P.)

AGENDA EVENIMENTULUI:

Inregistrarea participantilorWelcome coffee
Cuvant de bun venit
Prezentarea proiectului
Octavian Culda, Director DPF-CIT CCIA Timis
Rafaela Colban, Coordonator proiect CCIA Timis
Prezentarea
rezultatelor studiului
Vesela Vlašković, Institutul pentru Dezvoltare Economica Teritoriala (InTER)
Marina Savković, Institutul pentru Dezvoltare Economica Teritoriala (InTER)
Prezentare Memorandum of UnderstandingPrezentarea semnatarilor Memorandum of Understanding din Romania
Masa de pranz               Terasa Hotel Boavista
Intalniri B2BCompanii din Romania si Republica Serbia
Persoane aflate in cautarea unui loc de munca si someri
Locatie: Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT

Leave a Reply