Final de saptamana cu filme, targ de produse naturale si teatru de papusi, la Iulius Town Timisoara (P)

Weekend-ul acesta este marcat, la Iulius Town, cu o serie de filme in aer liber, teatru de papusi pentru copii si un targ de produse naturale. „Sala” de cinema atipica va deveni, timp de trei zile, locul in care cinefilii timisoreni se vor intalni. Copiii sunt asteptati la teatrul de papusi, unde vor patrunde pe taramul basmelor.


Weekend-ul acesta ne vedem la serile de film in aer liber, in zona Family Plaza din Iulius Town. De vineri, 7 august 2020, pana duminica, 9 august, dam start distractiei, in fiecare seara, de la ora 19, cu un Sunset Warm-up, urmat de un film. Accesul este gratuit si se face pe baza de invitatie, pe care o poti obtine accesand pagina de Facebook a evenimentului.

Duminica, cei mici vor pasi in „Casuta prietenilor” alaturi de actorii de la Magic Oz.

Teatrul de papusi va incepe, de la ora 11, in parcul Iulius Gardens. Copiii vor decide ce se intampla cu amicii din casuta, participand direct la relatarea povestii, impreuna cu manuitorii de papusi. Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile.

Tot in acest weekend, 11 expozanti vor fi prezenti la Targul de produse naturale si handmade. Ulei de masline natural, dulceata ca la bunica acasa, sapunuri cu miros de flori, tablouri handmade sau licheni stabilizati te asteapta la etajul 1 din Iulius Mall.

Restaurantele si cafenelele din Iulius Town ti-au pregatit diferite surprize inedite, in functie de specificul fiecareia. Astfel, in acest weekend te poti bucura de programe muzicale mixate de DJ sau de concerte live. Cu deschidere spre Iulius Gardens, terasele beneficiaza de cadrul natural, care vine in completarea atmosferei relaxante.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului se pastreaza distantarea fizica prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. 

In cazul in care conditiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o data ulterioara, ce va fi anuntata pe pagina de Facebook Iulius Town Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply