Nu exista un plan de RAZBUNARE! Un membru al clanului Duduianu da asigurari ca nu va fi razboi in lumea interlopa, dar roaga politia sa “nu faca ura de rasa”

Unul dintre finii interlopului Emi Pian – liderul clanului Duduianu, ucis, zilele trecute, de un agresor dintr-un clan rival – a dezvaluit, joi, ca duduienii nu au un plan de razbunare, asa cum se aude, si cere politiei sa-si faca datoria.


Noi ne-am speriat cand am vazut atata forta de politie, nu vrem sa se faca ura de rasa la noi, ca suntem romi si sa nu lase lumea sa vina sa-l vada, sa putem sa stam la priveghi. 

Ne-a socat cata politie vine, nu a fost scandal, nu o sa fie scandal cum se spune, ca ne razbunam, ca ne batem, ca ne taiem. Niciodata! Ne pare rau, am plans, am urlat, cu masca la gura nu putem, ca nu suntem caini. Suntem si noi niste oameni, nu suntem bolnavi, asa ceva nu exista, nu cred in asa ceva. Avem si noi copii, cate 5-6 nepoti.

Suntem foarte indurerati, Politia trebuie sa-si faca datoria, nu ne punem contra la Politie, dar si Politia trebuie sa ne lase, sa nu faca ura de rasa”, este mesajul transmis joi, de finul lui Emi Pian.

Cu o zi mai devreme, miercuri, 5 august, politia a aplicat amenzi de peste 15.000 de lei participantilor la priveghi, printre care si manelistului Florin Salam.

Interlopul Emi Pian a fost executat pe o strada din București, mai exact undeva in cartierul Giulești. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost injunghiat in zona femurului, lovitura care i-ar fi fost fatala.

De asemenea, tot joi, fratele lui Emi Pian, Laurentiu Duduianu a cerut celor care doresc sa participe la priveghi, sa vina in grupuri mici, pentru a respecta regulile pandemiei. “Va rugam din suflet sa ne intelegeti durererea si tinand cont de situatia care este cu pandemia, sa veniti in grupuri mici de maxim 7 persoane”, a transmis fratele interlopului ucis. (V.E.)

 

Leave a Reply