Focar de Covid-19 la Politia Rutiera Timis! Un agent este internat in spital, iar altii izolati la domiciliu timp de 14 zile

Scandal in stare latenta la Politia Rutiera Timis, dupa ce doi agenti au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Unul dintre acestia, de la Biroul Rutier Timisoara, se afla internat la spitalul militar de campanie de pe stadionul CFR, in timp ce altul, care-si desfasoara activitatea la Serviciul Rutier, a fost plasat in izolare la domiciliu.


De asemenea, mai multi contacti ai celor doi politisti, printre care si subcomisarul Alexandru Crucica, au fost trimisi la izolare, timp de 14 zile, fara sa mai fi fost testati.

“Oamenii sunt revoltati pentru ca, o parte dintre cei care au interactionat cu colegii testati pozitiv, sunt trimisi in continuare pe teren, intra in contact cu populatia. Nu este normal. Ancheta epidemiologica ar fi trebuit sa includa si testarea anti-Covid a intregului colectiv, nu doar identificarea politistilor care au intrat in contact cu cei doi si trimiterea lor la izolare, pe o perioada de 14 zile. Sigur, ducem lipsa de cadre, nu sunt oameni suficienti, dar asta nu inseamna sa ignoram restrictiile pandemiei si sa ne expunem la o infectare in masa”, ne-a dezvaluit un politist, al carui nume nu-l putem face public din motive lesne de inteles.

De remarcat ca seful Biroului Rutier Timisoara s-a oferit sa-si faca testul pe banii sai, pentru ca, in cazul in care nu este bolnav, sa evite izolarea la domiciliu si expunerea intregii familii, insa aceasta propunere a fost refuzata de autoritatile de la DSP Timis. (V.E.)

2 thoughts on “Focar de Covid-19 la Politia Rutiera Timis! Un agent este internat in spital, iar altii izolati la domiciliu timp de 14 zile

  1. Toți șefii din IPJ Timiș au salarii de excelenta fiindcă au gestionat bine pandemia COVID 19…nu li se usucă mana acum când ridica acei bani?

Leave a Reply