Salvati o VIATA! Avocatul Catalin Serban are nevoie disperata de plasma cu anticorpi. Fostul vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara este infectat cu Covid-19 si se afla internat in stare grava la spital

Sotia si prietenii fostului vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, Catalin Serban, care in prezent este avocat in Baroul Mehedinti, au lansat apeluri disperate pe retelele de socializare, solicitand persoanelor care s-au vindecat de Covid-19 sa doneze plasma pentru salvarea fostului judecator.


Catalin Serban este internat in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, la sectia ATI, iar medicii fac eforturi deosebite pentru a-i salva viata.

Dupa ce tratamentele clasice s-au dovedit ineficiente, ultima sansa pentru fostul judecator ar fi transfuzia de plasma cu anticorpi recoltata de la fostii bolnavi de Covid-19.

“Va adresam tuturor o imensa rugaminte! Cei care ati trecut prin infectarea cu Covid, sub orice forma (si asimptomatici), faceti un gest de umanitate si donati plasma! Ceilalti, distribuiti rugamintea!

Cautam cu disperare plasma cu anticorpi pentru un tanar prieten infectat Covid, avocat Catalin Serban, 44 de ani, sot si tata, fara alte boli asociate, aflat in stare grava la ATI Spital “Victor Babes” Timisoara. Speram din suflet sa primeasca, sa ii mai fie de folos. Se incearca orice varianta, in asemenea situatii.

Nici nu stiu exact cum se procedeaza, la Centrul de Transfuzii de langa Spitalul Judetean va adresati, ei ofera datele necesare. Multumim”, este mesajul distribuit pe Facebook de prietenii fostului judecator, printre care si de medicul Delia Trales. (G.I.)

Leave a Reply