Comisarul sef Alin Petecel, la conducerea IPJ Arad! Fostul sef al politistilor din Timis, “transferat” de IGPR pentru a doua oara in aceasta vara pandemica

Dupa doua luni in care a fost detasat la conducerea IPJ Dolj, comisarul sef Alin Petecel, fostul sef al IPJ Timis, a primit o noua misiune de la sefii sai din IGPR.


Incepand de astazi, a fost imputernicit sa conduca IPJ Arad, fiind pentru prima data cand un ofiter din Timisoara este trimis sa conduca politia din judetul vecin si prieten.

De regula, marii manageri  din Arad sunt trimisi la Timisoara si nu invers, unul dintre exemplele de succes fiind si fostul sef al IPJ Timis, Ioan Dascalu, in timpul caruia s-au pensionat o duzina de colonei.

Cu aceeasi data, inspectorul sef al IPJ Arad, comisarul sef Tamas Ioan Marcu, a fost detasat pentru sase luni la conducerea IPJ Vaslui.

Aceasta “sanctiune” vine pe fondul luptelor de culise pentru impunerea unui nou sef, dupa ce i s-a propus sa-si dea demisia sau sa se pensioneze pentru a face loc unui inspector sef agreat de noua conducere a MAI.

Iata comunicatul IGPR:

“Cu data de 31 august 2020, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisarul-sef de politie Tamas Ioan Marcu a fost detasat sa indeplineasca atributiile functiei de inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, pentru o perioada de 6 luni.

Cu aceeasi data, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisarul-sef de politie Petecel Aurelian Alin a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, pana la incetarea situatiei care a condus la vacantarea functiei”.

Reamintim ca IGPR l-a detasat pe Alin Petecel la conducerea IPJ Dolj, de la 1 iulie, dupa ce fostul sef al IPJ Timis a comis o serie de abuzuri impotriva agentului Valer Kovacs, care au culminat cu semnarea unei dispozitii prin care incomodul lider de sindicat a fost destituit din politie… (G.I.)

Leave a Reply