Salonul Industriei Usoare, la o noua editie! Cea mai de succes expozitie a CCIA Timis se pregateste sa-si redeschida portile (P)

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste, in perioada 16 – 20 septembrie 2020, cea de-a III-a editie de vara a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


Si-au anuntat participarea companii din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonturi etc. – la preturi acceptabile pentru toate categoriile de cumparatori.

Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT este pregatit sa intampine vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, alte articole de sezon.

Expozitia este deschisa, de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 1000 – 1800. Intrarea este libera. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo.

Leave a Reply