La un joint, in centrul Timisoarei. Jandarmii din Gruparea Mobila au depistat doi tineri care se drogau intr-un autoturism parcat

Un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara au depistat, pe o strada din zona centrala a municipiului Timisoara, o persoana care detinea, in autoturismul sau, substante interzise.


Sambata, 29 august a.c., in jurul orei 16, jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara se aflau in serviciu de mentinere a ordinii publice, iar, la un moment dat, au observat, intr-un autoturism parcat, doua persoane care aveau un comportament ce a atras atentia.

Jandarmii au luat masura stabilirii identitatii acestora si au procedat la perchezitia autovehiculului, in torpedoul caruia au gasit o tigareta tip „joint” avand in continut masa vegetala de culoare verde-olive si doua plicuri transparente, unul cu acelasi gen de masa vegetala si celalalt cu un praf de culoare alba, despre care exista suspiciunea ca sunt substante interzise detinerii sau consumului.

Obiectele gasite au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor si predate, impreuna cu actele de sesizare, organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (V.E.)

Leave a Reply