Culoare, arta si muzica, la Check Art Festival, gazduit de Iulius Town Timisoara (P)

Pentru o zi, Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town. Timisorenii vor putea admira statui vivante, bufoni, marionete gigant si mimi, care vor crea o atmosfera parca desprinsa din filele unui basm. Tonul distractiei va fi dat de muzica live si va fi continuat de jonglerii cu foc, ateliere de creatie si pictura.


Arta si cultura au rolul de a uni oamenii si devin un element viu, parte din comunitate.

Astfel, sambata, 5 septembrie 2020, intre orele 14,30 si 22, in Iulius Gardens, iubitorii de arta si nu numai vor avea parte de o multime de surprize, in cadrul Check Art Festival. 

Cei mai dinamici spectatori vor putea interactiona cu bufoni regali si mimi, copiii vor putea participa la ateliere de creatie si de pictura, iar cei care isi doresc amintiri colorate se pot fotografia cu statuile vivante sau cu marionetele gigant.

Mai mult, timisorenii vor lua parte si la un spectacol de jonglerii cu foc, dans si aeriel (dans la inaltime). Reprezentatiile vor fi insotite de un concert live, sustinut de artistii vocali Beni Mihai, Ingrid Gabriela Nicolaescu, Antonia Radulescu, de Cvartetul de coarde Aradean si de Alina Maria Poenariu la pian.

Nerabdatori sa impartaseasca dedicarea si talentul artistic sunt atat artistii din Timisoara, cat si grupurile Foolosophy Entertainment din Novi-Sad, Efreet & Co din Cluj-Napoca si Teatru pe Roti din Arad.

Check Art Festival este un eveniment deschis tinerilor care isi doresc sa se manifeste artistic si ofera timisorenilor prilejul de a se bucura de arta in aer liber si in siguranta. Festivalul este organizat de compania Check Street Art in colaborare cu Asociatia Pur Vis Dor si Iulius Town.

Ne vedem sambata, la Check Art Festival, in Iulius Gardens! (I.P.)

Leave a Reply