Au inceput cursurile la Wendy School, in Iulius Town Timisoara! Creativitate, implicare si daruire, puse „in ghiozdan” alaturi de siguranta! (P)

Clopotelul inceputului de an scolar s-a auzit si la Wendy School, din Iulius Town Timisoara, unde cursurile au inceput in regim normal si in deplina siguranta. Aici functioneaza gradinita cu predare exclusiv in limba engleza, dar si scoala primara in care elevii studiaza dupa curriculum romanesc.


Este cel de al doilea an in care, in cadrul Iulius Town, activeaza Wendy School, unitate de invatamant pentru ciclurile prescolar si primar.

Atat cursurile, cat si numeroasele activitati optionale, precum cele de pictura, dezvoltare personala, limba engleza intensiv, sport, se desfasoara in spatii mari, aerisite si in grupuri mici.

De asemenea, orele de studiu, dar si pauzele de relaxare se pot desfasura in aer liber, in locurile special amenajate.

„Credem ca si in aceste vremuri in care unele lucruri poate s-au schimbat, entuziasmul revederii la inceput de an scolar a ramas acelasi. Bucuria din ochii copiilor ne-a confirmat faptul ca invatarea trebuie sa continue, chiar si intr-o perioada mai altfel. Wendy School este gandit cu acces rapid si usor pentru toti copiii si personalul aferent, la toate facilitatile necesare, acestea fiind adaptate pe varste si nevoi”, a declarat Larisa Sporea, Development Director la Wendy School.

Evident, siguranta copiilor este pe primul loc, astfel ca toate spatiile sunt dezinfectate periodic, iar temperatura copiilor si a personalului este monitorizata zilnic. Activitatile se desfasoara in numar restrans, iar dezinfectarea mainilor este obligatorie dupa fiecare dintre acestea. Pentru parinti a fost creata o zona de asteptare in exterior, astfel incat sa se limiteze interactiunea. Iar pentru ca spatiul educational este generos si locurile limitate, cursurile pot fi sustinute zilnic cu toti copiii, atat la gradinita, cat si la scoala primara.

Parintii care doresc sa-si inscrie copiii la Wendy School pot programa o vizita, pentru a primi raspunsul la toate intrebarile. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul wendyschool.ro/home-iulius-town.

Wendy School isi desfasoara activitatea intr-un corp de cladire cu o suprafata de 1.000 mp special construit pentru a se adapta necesitatilor copiilor, in zona terasei Iulius Mall. Sali de clasa spatioase, dotate cu mobilier ergonomic, loc de joaca generos, sala de sport, cabinet medical, biblioteca, sala de mese si sala IT sunt doar cateva dintre beneficiile copiilor care studiaza la Wendy School.

Iar pentru ca este integrata intr-un proiect mixt, cum este Iulius Town, orele de studiu, dar si timpul liber, pot fi mai distractive si interactive in parcul de aproape 5 hectare, unde natura poate fi descoperita direct. Tot aici, cei mici au parte de numeroase atractii, de la plimbari in caruselul venetian sau in trenulet, pana la evenimente dedicate lor.

Wendy School din Timisoara a infiintat prima gradinita in anul 2009, cu clase de predare intensiv in limba engleza sau germana, iar in anul 2014, conceptul a fost extins si pentru o scoala primara particulara. De asemenea, institutia a fost autorizata si pentru nivelul gimnazial. (I.P.)

Leave a Reply