Vino sa simti „Jungle Vibes” in orasul tau, la Timisoara Fashion Week, din Iulius Town! (P)

Iulius Town va deveni, in acest weekend, capitala modei, pentru ca cei mai apreciati designeri autohtoni si internationali vor participa la Timisoara Fashion Week.


Tematica evenimentului este inspirata din viata salbatica a junglei, iar creatorii de moda au pregatit colectii vestimentare si accesorii unicat. Accesul la eveniment se face pe baza unei liste nominale.

Oaza de verdeata din Iulius Town va integra perfect editia cu numarul cinci a Timisoara Fashion Week, care se desfasoara sub tematica „Jungle Vibes”.

Evenimentul are loc, vineri, 25 septembrie, de la ora 19, si va reuni 16 designeri de top din Romania si din strainatate, care isi vor prezenta colectiile spectaculoase si pline de stralucire inspirate de caracteristicile junglei. Astfel, pe catwalk, cele 30 de modele vor purta tinute in care va predomina culoarea verde, animal print-ul si jungle print-ul.

Pentru acest show atipic, indragitul designer Catalin Botezatu a pregatit o colectie surprinzatoare, iar prezentarea de moda va fi completata de creatiile spectaculoase ale brandurilor Gemelli si Felix Ramiro.

In plus, creatorii de moda Pif Stefano, Aura Dumitru, Ioana Calin si alte nume cu rezonanta din fashionul romanesc vin cu multe surprize. Gazda serii va fi Cosmina Pasarin, iar printre invitati se vor numara si bloggeri de renume din domeniu.

Accesul este gratuit, insa locurile sunt limitate, iar doritorii trebuie sa trimita un email cu datele personale la adresa invitatie@tmfashionweek.ro pentru a fi trecuti pe lista invitatilor. De asemenea, dress code-ul la eveniment trebuie sa intruneasca unul dintre criteriile: jungle print, animal print, green sau cocktail attire.

La eveniment, fluxul de intrare si iesire va fi diferentiat, la intrare va fi monitorizata temperatura si se va impune respectarea masurilor de siguranta si distantare fizica.

Leave a Reply