AUDIO. Final de campanie cu lovituri sub centura intr-o comuna de langa Timisoara. Atacuri mizerabile la familia primarului, candidatul Aliantei pentru Sag la un nou mandat in fruntea localitatii

Limbajul de mahala si planificarea unor tranzactionari de voturi – potrivit trocului electoral “ma ajuti acum, duminica, te votez” – a provocat o demisie de rasunet in cadrul filialei PNL Sag.


“De multa vreme sunt deceptionat de acesti oameni. Aseara m-am decis sa renunt, dar vreau sa afle si sagenii ce calitate au acesti insi, care vor sa conduca Sagul!”, a fost reactia unuia dintre cei mai vechi membri ai filialei liberale, care s-a hotarat sa faca publice o serie de inregistrari audio si mesaje scrie, prin care sa contureze acuzatia ca organizatia din care a facut parte actioneaza, in pragul alegerilor de duminica, exact ca o grupare infractionala.

Decizia sa a fost influentata de gestul viceprimarului Florin Luca Taga, care, joi seara, a distribuit in comuna un material calomnios, cu atacuri insalubre la persoana si la familia primarului Rosu Flavius, candidatul Aliantei pentru Sag la un nou mandat in fruntea comunei.

Se pare ca acest gest a starnit nemultumirea nu doar a cetatenilor apolitici din Sag, dar chiar si a unora din anturajul actualului viceprimar, care candideza din partea PNL, dupa ce, in primavara acestui an, a pierdut sustinerea ALDE Timis.

Discutiile sunt halucinante si arata nivelul scazut, de factura interlopa la care s-a ajuns in acest moment. Personajele discutiilor nu sunt membri oarecare, ci chiar liderii acestei grupari. Bogdan Apostu (Apostu) este presedintele filialei PNL Sag, Luca Ionel (Lucaa) de profesie agent de paza, fratele viceprimarului Luca Florin, candidatul PNL Sag, Alexandra Victoria, presedinta  organizatiei de femei a PNL Sag.

Apostu: “Nu vrea sa ne s… Rosu, ce plm vrea papagalu”?

Lucaa: “Da corect, toti vor cate ceva sau sa ii ajuti, toti sunt dupa profit acuma. Toti profita de Taga. Acum ma ajuti, iti dau votul… Dar, dupa alegeri ma dezbrac in p… goala si fug prin Sag”!

Incredibilul limbaj dezvaluie o posibila actiune ilegala de tranzactionare a voturilor, in schimbul unor avantaje.

Inregistrarile  audio au fost postate pe acelasi grup intern de discutii. Personajul este chiar fratele viceprimarului, cel care coordoneaza campania. Limbaj suburban, la adresa familiei primarului Rosu, dar si aranjamente a unor actiuni electorale menite sa manipuleze electoratul din Sag in favoarea vicelui, aflat, astazi, la al treilea partid.

“Aceasta este imaginea reala, dupa ce cade cortina, a unei realitati care transforma asteptarile cetatenilor in deziluzii”, este concluzia liberalului care, de aseara, a devenit un cetatean neinregimentat politic. (Mara Ion)

Leave a Reply