Presedintele CJ Timis, infectat cu noul coronavirus! “Sunt pozitiv din toate punctele de vedere!”, a anuntat Calin Dobra pe Facebook

Presedintele Consiliului Judetean Timis si candidatul PSD pentru un nou mandat in fruntea administratiei judetene, Calin Dobra, a anuntat ca a fost diagnosticat cu coronavirus, chiar in ultima zi de campanie electorala. S-a autoizolat la domiciliu, astfel ca, peste doua zile, cu siguranta, isi va depune votul in urna mobila.


SUNT POZITIV! Asa ma stiti cu totii sunt un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face sa nu scap, insa, nici de un test pozitiv, pentru depistarea Covid-19.

Am purtat masca, mi-am dezinfectat mainile, am pastrat distanta, dar… undeva, ceva s-a intamplat. Momentan, nu am niciunul dintre simptomele clasice ale infectiei si m-am testat pentru ca am intrat in contact cu o persoana la care boala a fost confirmata.

RAMAN POZITIV! Acum, lupt cu mine, sa raman puternic si sa ies cu bine si din aceasta incercare nedorita. VA MULTUMESC pentru increderea acordata si pentru sustinerea din ultimii ani.

Toata munca mea a fost pentru dumneavoastra, locuitorii judetului Timis! Sa ne vedem SANATOSI! Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a scris Dobra, pe pagina de Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply