HALUCINANT. Procurorul Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, acuzat de hartuire si santaj de catre sotia insarcinata a unui avocat din Arad. “Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice!”

Procurorul anticoruptie Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, a ajuns in vizorul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului General, in urma unei plangeri penale in care este acuzat de hartuire sexuala si santaj.


Magistratului i s-au “aprins calcaiele” dupa sotia unui cunoscut avocat din Arad, insarcinata in luna a VII-a, pe care a abordat-o pe retelele de socializare, spunandu-i ca este frumoasa, ca este atras de ea, iar la finalul primei abordari sa o felicite pentru sarcina.

Initial, mesajele au fost trimise de pe un cont fals, pentru ca, mai apoi, discutiile sa se incinga pe whatsapp, unde procurorul a trimis mesaje de dragoste si chiar selfiuri din biroul sau de la DNA Timisoara.

O situatie absolut scandaloasa in care s-a pus, singur, procurorul Dolcu, magistrat care, in ultimii ani, a devenit spaima politicienilor din zona de vest a tarii, mai cu seama a celor din PDL. Sotia avocatului in discutie si-a anuntat sotul ca are un curtezan fierbinte pe Facebook si, impreuna, au decis sa mearga mai departe, sa discute cu acea persoana, pentru a-i afla identitatea reala.

In momentul in care Lucian Dolcu s-a deconspirat si, pentru autentificare, a trimis chiar o serie de poze din sediul DNA, cuplul din Arad a sesizat Parchetul General, solicitand si protectie impotriva procurorului.

Solicitam sa se ia toate masurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave si animalice. Din cate am auzit, acesta ar detine legal un pistol motiv pentru care va solicitam sa dispuneti ridicarea de urgenta a acestuia. Imi este teama pentru viata mea si siguranta familiei mele.

Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care va solicit tragerea la raspundere a acestuia pentru fapta savarsita, fapta care imbraca elementele constitutive ale infractiunii de hartuire, asa cum este ea prevazuta in art.208 alin 2 Cod penal”, se mentioneaza in plangerea depusa la Parchetul General in data de 30 septembrie 2020.

Femeia spune ca mesajele procurorului au avut un puternic impact emotional asupra sa, datorita continutului vulgar si bolnavicios care, pur si simplu, au oripilat-o si i-au creat o stare de temere reala, simtindu-se supravegheata si urmarita de catre un obsedat sexual bolnav mintal.

Intreaga poveste a acestui caz halucinant de hartuire sexuala o puteti citi in ziarul Critic de Arad. (V.E.)

5 thoughts on “HALUCINANT. Procurorul Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, acuzat de hartuire si santaj de catre sotia insarcinata a unui avocat din Arad. “Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice!”

  1. Mesajele sunt de-a dreptul vulgare, efectiv ar dezgusta chiar și cea mai tolerantă femeie. Doamna avocat, va rog sa reclamati la politie pe orice individ care vi se pare ca se uita suspect la dumneavoastra… nu se stie, in spatele acelei priviri ar putea fi un obsedat sexual. Si sotul la fel, sa aiba mare grija, sunt periculoase gravidele în perioada asta de pandemie, masculii pur și simplu își ies din minți când văd o gravidă pe stradă :0

  2. Spaima ….pli…..care spaima. Sa spuna dolcu un singur dosar finalizat de el. Apropo, de ce tine dosarele la sertar? Prietenii stiu de ce! In rest ia banii de pomana. Ce se mai aude cu fostele si actualele dosare ale contrabandistilor de tigari dun Arad si cu cine e asociata nevasta-sa in firma? Spaima politicienilor!!!!

  3. a trimis mesajele in timpul in care se ocupa, printre altele, cu administrarea de societăţi comerciale prin care a accesat si fonduri europene: AMC Bioagro, Daloma Plus, Grup Dexter, Dexter Plus, Dexter Mecanizare, şi altele

  4. Procurorii de acest “calibru” fac dreptatea in Romania. Acest obsedat impreuna cu portocala si Onea de la Ploiesti, vagabondul de la Oradea, ….ei sunt justitiari din Romania? Halal justitie avem. Puscaria trebuie sa tie plina cu acesti dementi ordonari.

  5. Nu pricep ce e asa vulgar la aceste mesaje? Ala daca e procuror dna nu mai are voie sa discute cu femei? In absolut nicio poza nu am vazut mesaj de la femeie precum ca doreste sa fie lasata in pace. Daca era asa afectata nu-i dadea nr de telefon si nu mai continua discutiile cu el, il bloca si gata.

Leave a Reply