Viorica Dancila, inlaturata de la sefia organizatiei de femei a PSD! VEZI cine a mai fost demis din cauza rezultatelor slabe la alegeri

Consiliul Politic National al PSD analizeaza, la aceasta ora, rezultatele obtinute de partid la recentele alegeri locale, iar liderii filialelor din tara unde s-au pierdut consiliile judetene si primariile din orasele resedinta de judet sunt primii vizati de “decapitari” politice.


Astfel, liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a fost inlaturat din functie, prin votul membrilor CPN, dupa ce a refuzat sa-si depuna demisia. Surse din partid au declarat ca demisia lui Marian Oprisan de la sefia PSD Vrancea a fost ceruta chiar de catre Cristian Misaila, cel care a castigat functia de primar la Focsani, si de catre Marcel Ciolacu.

De asemenea, Niculae Badalau a demisionat si el de la sefia PSD Giurgiu, in contextul in care, in 15 octombrie, incepe mandatul acestuia ca vicepresedinte al Autoritatii de Audit la Curtea de Conturi. In locul sau a fost numit, interimar, Marian Mina.

In contextul in care PSD a pierdut Primaria Capitalei, Viorica Dancila a fost inlaturata de la sefia organizatiei de femei a PSD, care va fi preluata de senatoarea Doinea Fedorovici. In acest context, Gabriela Firea a anuntat ca este dispusa sa renunte la toate functiile din partid, daca cineva din PSD ii “vrea capul”.

Pe „lista neagra”, in urma rezultatelor slabe la alegerile locale, se numara si liderii Mihai Fifor – PSD Arad, Ioan Darzu – PSD Alba, Felix Stroe – PSD Constanta, Gabriela Zetea – PSD Maramures, Marius Dunca – PSD Brasov, au adaugat sursele social-democrate, insa o decizie nu a fost luata pana acum de conducerea partidului. (Mara Ion)

Leave a Reply