Povestile de succes ale celor 23 de firme infiintate prin Proiectul SIA VEST, coordonat de CCIA Timis, continua. Sucurile Zmudy si cea mai mai dotata fabrica de procesare fructe-legume din vestul tarii (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de coordonator al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, continua sa sprijine si sa monitorizeze activitatea celor 23 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului, atentia partenerilor de proiect concentrandu-se asupra sprijinirii lor in vederea atenuarii impactului socio-economic provocat de pandemie.


In ciuda dificultatilor intampinate, acestea au reusit sa demareze activitatile si sa-si indeplineasca indicatorii asumati, conform planurilor de afaceri selectate.

In acest context, continuam sa facem cunoscuta inca o „poveste de succes” a unuia din beneficiarii finantarii nerambursabile.

Sunt antreprenor, iar unul din proiectele mele de suflet este Zmudy. Acesta este un brand autohton ce-si doreste sa adopte un stil de viata sanatos, alcatuit din sucuri 100% naturale.

Sucurile Zmudy sunt presate la rece, si mai apoi pasteurizate, pentru a pastra toate calitatile nutritionale benefice ale produselor de baza, dar si un gust superior ofertelor deja existente. Suntem pe piata din 2016, activand in trei puncte de lucru unde smoothie-urile delicioase sunt proaspat pregatite pentru a fi servite oamenilor pofticiosi.

In ajutorul nostru a venit si Camera de Comert din Timisoara, cu programul SIA VEST, care a avut incredere in potentialul nostru si astfel am devenit castigatorii acestui proiect de suflet, care acum ne face mandri sa avem cea mai dotata fabrica de procesare fructe-legume din vestul tarii.

Momentan asteptam raspunsuri pentru a intra si in reteaua de retail, dorindu-ne sa fim cat mai aproape de fiecare dintre voi”, ne-a declarat Valentin Pantelemon, asociat unic si administrator al societatii Smoothie Fresh 2019 SRL.

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest care sa conduca la crearea de noi joburi. Pana in prezent, cele 23 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro). Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect.

 

 

Leave a Reply