Directorul Filarmonicii “Banatul” Timisoara, infectat cu Covid-19. Ioan Garboni este internat la sectia ATI a Spitalului “Victor Babes”

Directorul Filarmonicii “Banatul” din Timisoara, Ioan Garboni, este internat la sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara. Acesta a fost transportat la unitatea sanitara, in urma cu cateva zile, iar, in prezent, starea lui este stabila.


Ioan Garboni a fost testat pentru coronavirus in urma cu doua saptamani si rezultatul a fost pozitiv. Garboni are 63 de ani si conduce institutia de cultura din anul 2006.

Reamintim ca, ieri, a fost rapus de noul coronavirus, la varsta de 68 de ani, directorul Filarmonicii de Stat din Targu Mures, dirijorul Vasile Cazan. El a fost internat de mai multe zile la terapie intensiva in urma infectarii cu noul coronavirus, cu afectiuni preexistente, transmite Agerpres.

De asemenea, la sfarsitul lunii iulie 2020, a decedat de Covid-19 si dirijorul Filarmonicii “George Enescu”, Camil Marinescu, 55 de ani, dupa ce 3 saptamani a stat in spital. (G.G.)

 

Leave a Reply