INVALIDARE. Desi s-a pregatit 6 luni pentru Primaria Dumbravita, fostul vames Sorin Dragoi a pierdut si mandatul de consilier local

Desi a intrat in campanie electorala inca din martie, cu 6 luni inainte de alegerile locale, fostul vames Sorin Dragoi, liderul PNL Dumbravita, a esuat lamentabil in cursa pentru functia de primar al comunei de la marginea Timisoarei, terminand competitia politica abia pe locul trei.


Cum o suparare nu vine niciodata singura, fostul city-manager al Timisoarei risca sa-si piarda si mandatul de consilier local, pentru un motiv aproape stupid: dosarul de candidatura a fost incomplet.

“Invalideaza mandatele urmatorilor consilier locali: Caplat Alexandru, Dragoi Sorin Iacob si Toma Iulian. Respinge ca prematur capatul de cerere avand ca obiect validarea supleantului Sandor Daniel-Florin pentru mandatul de consilier local. Prezenta incheiere se comunica de indata Prefectului si Secretarului General al Comunei Dumbravita, jud.Timis. Cu apel in 3 zile de la comunicare”, se mentioneaza in hotararea Judecatoriei Timisoara.

Alaturi de mandatul lui Sorin Dragoi, au mai fost invalidate doua mandate. Cel al colegului sau din PNL, Iulian Toma, administratorul grupului de socializare online Dunos, care in ultimile zile de campanie a ajutat din greu la promovarea USR, dar si a lui Alexandru Caplat (USR-Plus).

In aceeasi sedinta au fost validate mandatele urmatorilor consilieri locali: Vladescu Radu-George, Bledea Vasile, Grui Sergiu-Dorin, Farca Dorin, Teleaga Daniela-Dorina, Sirmon Simona, Pereanu Bogdan-Catalin, Margau Sorin-Nicolae, Popescu Liviu, Malac Victor, Pet Ioan, Cionca Daniel, Miklós Arpad, Sperlea Alina-Elena.

“Dumnezeu nu bate cu bata! Dragoi a ajutat USR sa castige Primaria Dumbravita, printr-un joc de culise care a dus 800 de voturi de la PNL catre noul primar, Horia Bugarin. Necazul asta pentru Dragoi vine intr-un moment in care isi negocia functia de viceprimar si facea presiuni la partid pentru ca doi consilieri locali PNL sa renunte la mandatele de consilieri, pentru a-si aduce oamenii lui”, ne-a dezvaluit un fost candidat la functia de primar. (Mara Ion)

 

 

Leave a Reply