Dumitru Coarna isi anunta intrarea in POLITICA! Liderul de sindicat al politistilor, locul I pe lista PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor

Dupa o perioada in care a mintit pe toata lumea, sustinand sus si tare ca nu-l intereseaza politica, pensionarul Dumitru Coarna, liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, a confirmat secretul lui Polichinelle: va candida din partea PSD pentru Camera Deputatilor.


De altfel, ministrul Marcel Vela, un fin cunoscator al firii umane, a previzionat inca din 3 martie ca Dumitru Coarna – sindicalistul care a pichetat de mai multe ori cladirea Guvernului de la venirea la putere a PNL – foloseste sindicatul politistilor ca pe o rampa de lansare pentru intrarea in politica.

„Asa este! Mai ramane ca decizia finala sa fie aprobata de catre conducerea centrala. Organizatia de la PSD Calarasi m-a nominalizat marti, a fost un vot in unanimitate. Astazi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discutie cu presedintele PSD Calarasi, Vasile Iliuta, care m-a si propus in biroul executiv politic al PSD”, a declarat “apoliticul” Dumitru Coarna.

El a mai explicat ca, intr-o prima faza, fusese propus pentru Senat, insa ulterior au convenit sa fie optiunea numarul 1 a PSD Calarasi pentru Camera Deputatilor.

„Am depus dosarele pentru locul 1 la Camera Deputatilor. Initial, am inteles ca ei m-au votat pentru Senat. Dar am stabilit cu domnul presedinte Vasile Iliuta, daca lucrurile se vor intampla asa, sa merg la Camera Deputatilor, dintr-un singur considerent: e camera decizionala pe legile organice”, a mai spus Dumitru Coarna.

Reamintim ca, in 12 iunie, fiind intrebat de Impact Press daca va intra in politica, mincinosul Dumitru Coarna a negat cu desavarsire. “N-am ce sa comentez! Stire falsa!”, a fost raspunsul laconic al sindicalistului. In conditiile in care o parte a politicii poate fi considerata o zona a demagogiei si a minciunii, este de asteptat ca mandatul de deputat al lui Dumitru Coarna sa fie un real succes… (G.I.)

Leave a Reply