Functia de procuror sef al DNA Timisoara urmeaza sa fie scoasa la concurs. Mandatul Laviniei Macovei expira intr-o luna

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat ca Macovei Lavinia Magdalena (foto), procuror sef al DNA Timisoara, sa-si continue activitatea in cadrul aceleiasi unitati de parchet, dupa incetarea mandatului in functia de conducere detinuta.


In conditiile in care mandatul de procuror sef al Laviniei Macovei expira in 27.11.2020, este de asteptat ca CSM sa scoata aceasta functie la concurs.

In cadrul aceleiasi sedinte, Sectia pentru procurori a CSM a hotarat prelungirea delegarii in functia de procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie a procurorului timisorean Gavra Codrin, incepand cu data de 01.11.2020, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (G.I.)

One thought on “Functia de procuror sef al DNA Timisoara urmeaza sa fie scoasa la concurs. Mandatul Laviniei Macovei expira intr-o luna

  1. Doamne ajuta! Poate vine totusi un profesionist ca la DNA Timisoara e jale, nimeni nu stie pentru ce iau salariile grase astia. Poate asa se sparge tripleta dolcu, gavra, macovei. Daca cineva ar zgandari rahatul de sub astia ar fi jale, la ce s-au pretat cei trei ani si ani de zile.

Leave a Reply