Zilele CARIEREI. Cel mai important targ de joburi pentru studenti si absolventi din vestul tarii, organizat de Universitatea Politehnica Timisoara in mediul online (P)

Universitatea Politehnica Timisoara, prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC), organizeaza, in 28 – 29 octombrie 2020, cea de-a XVII-a editie a celui mai important targ de cariera din vestul tarii – Zilele Carierei. Manifestarea este dedicata studentilor si absolventilor interesati sa identifice oportunitatile oferite de companii: stagii de practica, internship-uri, locuri de munca part-time sau full-time. In aceeasi masura, actiunea are ca scop intarirea parteneriatelor intre mediul economic si Universitatea Politehnica Timisoara.


Evenimentul se va desfasura online, in zilele mentionate, intre orele 10-16, timp in care studentii pot accesa ofertele companiilor si pot interactiona cu reprezentantii acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile la: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html.

Totodata, in cadrul conferintelor organizate online, studentii pot intra in direct cu reprezentantii companiilor si pot aplica direct pentru ofertele de cariera in cadrul standurilor virtuale (butoanele aferente vor fi active doar pe durata evenimentului).

Detaliile legate de conferinte (tema, ziua si ora) vor fi disponibile in cadrul aceleasi sectiuni: https://zilelecarierei.upt.ro/info/23/Participa-la-Zilele-Carierei-2020.html.  Tot in cadrul Zilelor Carierei, in data de 29 octombrie 2020, ora 16, Societatea Antreprenoriala Studenteasca din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara va sustine conferinta cu tema „Start-Up Your Future”.

La finalul fiecarei conferinte se va organiza cate o tombola, premiul constand intr-o tableta.

Detalii suplimentare se pot gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/. (I.P.)

Leave a Reply