FOTO. Toamna isi etaleaza culorile spectaculoase in parcul din Iulius Town Timisoara! Peisaj de poveste in Iulius Gardens (P)

Intr-un context care se schimba de la o zi la alta, frumusetea naturii poate fi punctul de stabilitate, de care avem nevoie. Parcul din Iulius Town Timisoara este o explozie de nuante aramii, care te indeamna la relaxare si unde poti descoperi culorile toamnei, anotimp care a schimbat intreg peisajul intr-unul de poveste.


Toamna a cuprins natura din Iulius Gardens, iar nuantele rosiatice si aramii au luat cu asalt frunzele copacilor. Plimbarile pe aleile din parc sunt acum insotite de razele blande ale soarelui, dar si de peisajul tomnatic, unde frumusetea arborilor care isi schimba culorile vibrante cu cele melancolice este vedeta principala.

Cei mici se pot bucura de aer curat, dar si de distractie in Iulius Gardens. Caruselul venetian, aflat in centrul parcului, este imprejmuit de arbori si ii asteapta pe copii de luni pana joi, de la ora 12.00 pana la ora 20.00, iar vineri, sambata si duminica, de la ora 10.00 la ora 22.00.

Nuantele de auriu ale copacilor se impletesc cu design-ul unic al caruselului, creand o atmosfera de poveste. Seara, lumea basmelor este si mai aproape, prin jocul celor peste 1.500 de luminite, dar si prin cescutele care se invart si calutii care se balanseaza.

Iulius Town dispune de cea mai diversificata paleta de entertainment din oras, cu peste 15 locatii in aer liber, care au deschidere spre parc. Astfel, poti admira spectacolul de culori in timp ce savurezi o cafea sau preparatul tau favorit, la una dintre terase.

Daca preferi sa te plimbi, poti sa iti iei cafeaua la pachet si sa admiri peisajul oferit de tei, cedri, fagi, artari, stejari, brazi, pini si duzi ornamentali, pe aleile de promenada. Fa o pauza de la grijile cotidiene, ia cu tine cartea preferata, relaxeaza-te pe o banca din Iulius Gardens si incarca-ti bateriile!

Atmosfera este completata si de lacul din parc, unde razele soarelui se reflecta in oglinda apei. Pontonul este locul perfect pentru o sedinta foto, unde poti surprinde frumusetea naturii, care ofera si cadrul perfect pentru a captura o amintire speciala intr-o fotografie.

Vino sa te bucuri de culorile toamnei in Iulius Gardens! (I.P.)

Leave a Reply