Control intern la DNA Timisoara, dupa ce procurorul Lucian Dolcu a fost acuzat ca i-a facut avansuri sexuale unei femei insarcinate

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie a dispus un control la DNA Timisoara, dupa ce procurorul Lucian Dolcu a fost implicat intr-un scandal cu tenta sexuala.


Sotia unui avocat din Arad, insarcinata in luna a VII-a, l-a acuzat pe magistrat ca i-a facut avansuri explicite pe retele de socializare, iar in momentul in care luptatorul anticoruptie a simtit ca va fi dat in vileag i-a recomandat sa stearga toate mesajele.

“S-a dispus un control la sediul Serviciului Teritorial Timisoara in vederea lamuririi aspectelor prezentate in mass-media”, se mentioneaza intr-un raspuns dat de DNA, la solicitarea luju.ro. Jurnalistii au intrebat daca se ia in calcul ca Sectia pentru procurori a CSM sa dispuna revocarea lui Dolcu din DNA, sub aspectul neindeplinirii conditiilor de integritate si de buna reputatie.

De asemenea, jurnalistul Razvan Savaliuc si colegii sai au cerut Inspectiei Judiciare sa precizeze care este stadiul cauzei disciplinare deschise din oficiu pe numele procurorului Dolcu. Reprezentantii institutiei au comunicat ca dosarul se afla inca in faza verificarilor prealabile. (G.I.)

Leave a Reply