Surprize pentru gurmanzi! Iulius Town Timisoara face cinste cu o masa in foodcourt (P)

Foodcourt-ul Iulius Town este un rai al gurmanzilor, unde poti experimenta cea mai variata si aromata oferta culinara, pe terasa, in aer liber. Acum, pe langa varietatea preparatelor cu specific international, Iulius Town face cinste cu o masa din partea casei, in foodcourt. Descopera cum beneficiezi de oferta pe www.iuliustown.ro!


Un preparat cu specific international poate fi un motiv bine intemeiat pentru a calatori jumatate de glob, dar este si mai bine daca poti gusta din bucataria imbietoare a Asiei, Americii, Italiei sau Frantei chiar la tine in oras. Si este si mai bine daca la 3 mese servite, pe a 4-a o primesti gratis.

Pana pe 29 noiembrie 2020, indiferent daca alegi burgeri suculenti, preparate orientale, bucate traditionale, paste delicioase, specialitati grecesti sau bauturi care sa-ti dea un boost de energie, poti beneficia de oferta Iulius Town. Este simplu!

De fiecare data cand cumperi mancare de minimum 15 lei de la una din locatiile foodcourt din Iulius Town, pastreaza bonul si stampileaza-ti cardul de fidelizare la Centrul de Premiere (situat in zona foodcourt)! La 3 stampile, returnezi cardul si primesti un voucher la unul din restaurantele foodcourt Iulius Town. Regulamentul poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Preparatele sunt achizitionate din interior, in regim to go, si pot fi savurate pe terasa. In aceasta perioada, consumul de mancare si bauturi nu este permis in interior.

Ca si pana acum, siguranta ta este pe primul loc, astfel ca pe terasa sunt respectate masurile de distantare fizica si de protectie, mesele sunt dezinfectate periodic si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, personalul poarta masti si manusi, iar tu ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor.

Ti-e pofta de ceva bun? Vino in foodcourt Iulius Town si bucura-te de oferta 3+1! (I.P.)

Leave a Reply