Seful pompierilor din Constanta a murit de coronavirus! Colonelul Daniel Popa era internat de cateva zile intr-un spital din Bucuresti

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dobrogea” al judetului Constanta, colonelul Daniel Popa, a decedat la varsta de 57 de ani, intr-un spital din Bucuresti. Ofiterul a fost testat pozitiv la Covid-19, in urma cu cateva zile, si internat intr-o unitate medicala militara din Capitala.


„Domnul inspector sef este internat intr-un spital din Bucuresti, starea dumnealui fiind una stabila si atent monitorizata de cadrele medicale. Suntem alaturi de dumnealui, cat si de toti ceilalti afectati de acest virus si le dorim multa sanatate. In prezent, comanda inspectoratului este asigurata de dl. colonel Ionel Rosca, iar capacitatea operativa a institutiei nu este afectata”, au comunicat, duminica, 1 noiembrie, reprezentantii ISU Dobrogea. De altfel, duminica erau confirmati cu coronavirus 10 angajati ai ISU Dobrogea.

Din nefericire, toate eforturile medicilor s-au dovedit zadarnice, iar ofiterul de pompieri a decedat in cursul zilei de miercuri, 4 noiembrie.

Daniel Gheorghe Popa s-a nascut la 26 iunie 1963 in Calarasi. Din 2016 este seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta.

Despre profesia sa, col. Daniel Gheorghe Popa spunea ca este prima lui dragostea si asa va ramane pentru totodeauna. “Acesta meserie are un caracter profund umanitar pentru ca salvam viata omenilor. Este ceea ce stiu eu sa fac, de 30 de ani  fac numai lucrul acesta. Nu neaparat comanda, ci numai la pompieri si numai in Calarasi. Este o profesie care mi-a placut si chiar daca am avut ocazia sa o schimb, nu am vrut”, declara col. Popa intr-un interviu pentru presa locala din Calarasi, in anul 2015. (V.E.)

 

Leave a Reply