Medicul din Timisoara care-si face imagine publica pe bani din donatii a descoperit care sunt principalele surse de infectare cu Covid-19. Asadar, opriti petrecerile adolescentilor!

Medicului Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, care, in ultimele luni, a transmis mai multe mesaje scandaloase celor ce nu cred in existenta coronavirusului, a iesit din nou “la atac”, pentru a intretine isteria publica legata de Covid-19.


Acesta a declarat, ieri, intr-o interventie la Digi24, ca principalele surse de infectare cu coronavirus sunt transportul in comun, petrecerile, mai ales ale adolescentilor, si fabricile in care nu se respecta masurile de protectie.

In primul rand transportul in comun. In al doilea rand, petrecerile private, mai ales ale adolescentilor, care le transmit pe linie familiala parintilor si bunicilor. In al treilea rand, oamenii nu respecta regulile, mai ales purtarea corecta a mastilor, in special cei care lucreaza in fabrici.

Ignorarea acestor masuri, in special in ultima perioada, de catre adolescenti, care au transmis acest virus in mediul familial, cei mai afectati fiind varstnicii. Aceste trei mari categorii le-am depistat din anamneza cu pacientii”, a spus Oancea.

“Am avut, cel putin la noi in zona, multe petreceri, cu reguli care nu se respectau, si aici autoritatile locale si-au facut datoria. Cred ca ignorarea acestor masuri si iresponsabilitatea in special a adolescentilor ne duc in punctul in care suntem.

Cert este ca in curand, daca nu vom fi solidari si daca nu vom fi responsabili, o sa ajungem sa tratam oamenii in ambulanta, pentru ca nu mai avem unde sa-i punem”, a mai adaugat medicul numit de PNL Timis la conducerea Spitalului Victor Babes.

Reamintim ca, in 30 iulie, in plina campanie publica de a gasi oameni generosi care sa faca donatii pentru spital, managerul Cristian Oancea a incheiat un contract de publicitate cu o publicatie locala din Timisoara, in valoare de 15.000 de lei, pentru a-si promova “descoperirile” legate de Covid-19 si unitatea spitaliceasca  pe care o conduce, care nu mai are niciun loc la ATI pentru bolnavii de coronavirus. (G.G.)

Leave a Reply