CCIA Timis face inscrieri la cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajatilor. Pentru luna decembrie – Responsabil de mediu (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis deruleaza Proiectul “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritara 3: “Locuri de munca pentru toti”, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara si Expert Consulting SRL.


In cadrul proiectului, CCIA Timis a demarat inscrierile pentru cursul de initiere RESPONSABIL DE MEDIU (Cod COR 325710), propus a se derula in sistem clasic, in cursul lunii decembrie 2020.

Care sunt costurile?

Participarea la curs este gratuita.

Cine poate participa?

La acest curs se se pot inscrie doar angajati cu contract individual de munca (norma intreaga sau timp partial) intr-un IMM din Regiunea Vest, nu au functie de conducere in cadrul companiei si au resedinta in unul din cele patru judete ale Regiunii Vest: Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.

Nu pot face parte din grupul tinta persoanele care asigura managementul strategic al companiei si care ocupa pozitii de management (manager/director general, manager/director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie), persoanele care au calitatea de antreprenori care isi gestioneaza propriile afaceri etc.

Nu pot face parte din grupul tinta angajatii din departamentele de resurse umane.

Ce include cursul?

Pachetul de formare include tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu; Elaborarea programului de management de mediu; Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu; Monitorizarea factorilor de mediu; Realizarea auditului intern; Elaborarea programului de audit intern; Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta; Raportarea activitatii de mediu; Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

Cat va dura cursul? 

Durata de pregatire este de 40 ore.

Unde se desfasoara cursul?

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, Timisoara, B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si europeana si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, fiind eliberate impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobandite. (I.P.)

NOTA: Informatii si inscrieri: E-mail: lbarbu@cciat.ro sau online http://cciat.ro/formular/index.php?cdx=s63l

 

Leave a Reply