Ofiterii BCCO Timisoara au sprijinit o operatiune antidrog a procurorilor din Alba Iulia, finalizata cu retinerea a trei traficanti de cannabis

Ofiterii de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara au sprijinit o operatiune antidrog a procurorilor din cadrul DIICOT Alba Iulia, care, astazi, in urma unor perchezitii domiciliare, au dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a trei barbati, acuzati de “importul” ilegal de droguri de risc din Spania.


In cauza s-a retinut faptul ca, in cursul lunii noiembrie 2020, in baza unor intelegeri prestabilite, cei trei traficanti au introdus in Romania, prin intermediul unei societati de transport, un colet expediat de pe teritoriul Spaniei care continea cantitatea de aproximativ 3 kilograme de cannabis.

La data de 23.11.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Alba au efectuat un numar de 4 perchezitii domiciliare, in urma carora au fost ridicate 1,9 kilograme de canabis, precum, cantare electronice, pungi destinate comercializarii drogurilor si mai multe inscrisuri cu valoare probatorie.

In cursul zilei de astazi, cei 3 inculpati urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply