Premiera „altfel” a Topului Firmelor din Judetul Timis, in aceasta seara, in transmisiune la TV si pe Facebook. Premii si trofeee pentru 2000 de firme care au excelat in afaceri (P)

Topul Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2019 va fi transmis astazi, 4 decembrie 2020, cu incepere de la ora 19, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timis cat si pe principalele platforme on-line si pagini de Facebook ale publicatiilor partenere ale evenimentului.


Organizat de 27 de ani de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis a devenit un eveniment de referinta in vestul tarii, cartea de vizita a succesului si performantei in afaceri.

Laureatii sunt stabiliti pe baza unei metodologii unice si unitare la nivel national care imbina criterii de eligibilitate ce tin de activitatea desfasurata de firme in exercitiul financiar precendent.

Clasamentul pentru anul 2019 reuneste 10.974 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 32.297 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidentiate 1.826 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe (conform codului CAEN) si  clase de marime.

Totodata, 190 firme care in ultimii noua ani s-au clasat pe unul din primele trei locuri in Top sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.

A devenit o traditie pentru CCIA Timis sa acorde premii si distinctii speciale pentru realizari de exceptie in diferite domenii de activitate.

Aflat la prima editie, TROFEUL DE  EXCELENTA „NUNC OPERA OMNIA” se acorda unor personalitati marcante ale judetului care promoveaza valorile tarii dincolo de hotare. Astfel, in semn de pretuire a unei vieti pusa in slujba Omului si a stiintei medicale, de recunoastere a unei activitati de exceptie in prevenirea si reabilitarea cardiovasculara, CCIA Timis acorda acest trofeu Prof.univ.dr. Dan Gaita, primul roman ales in Comitetul Director al Societatii Europene de Cardiologie.

In baza parteneriatului traditional cu administratia publica locala in domeniul promovarii sanatatii si educatiei pentru sanatate, Trofeul este inmanat de Dominic Samuel Fritz, Primarul Municipiului Timisoara.

Pentru a 5-a oara consecutiv, CCIA Timis acorda TROFEUL DE  EXCELENTA PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALA IN COMUNITATE. Anul acesta, importanta distinctie merge spre Clinicile MEDICI’S Timisoara, pentru implicarea constanta in campanii sociale si umanitare de mare anvergura care au schimbat atitudini si mentalitati si s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample in comunitate.

Trofeul va fi inmanat dlui Dr. Adrian Badescu, fondator si director general al Clinicilor Medici’s de catre rectorul Universitatii de Vest Timisoara, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

TROFEUL DE EXCELENTA “INVEST IN TIMIS”, acordat principalilor investitori straini ai judetului cu contributie directa in economie, este acordat unor companii cu capital strain pentru cel mai mare numar de angajati si pentru promovarea intraprenoriatului si a unei piternice culturi corporatiste.

Acestea sunt: PROFI ROM FOOD – lantul de supermarketuri si magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografica si cei mai multi angajati  (actionarul majoritar al Profi Rom Food este din Luxemburg, tara care ocupa locul I in topul investitorilor straini din judetul Timis dupa valoarea capitalului social), ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – una dintre cele mai mari investitii realizate de firmele italiene in judetul Timis si KROMBERG& SCHUBERT ROMANIA – parte a unui concern international leader in furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive. Distinctiile vor fi inmanate de Alin Nica – presedintele Consiliului Judetean Timis, Niccolò Maso – Consul Onorific al Italiei la Timisoara si Georg Bardeau – Consul Onorific al Republicii Austria la Timisoara.

CCIA Timis este unul dintre cei mai activi solicitanti eligibili si beneficiari ai Programului Operational Capital Uman 2014-2020, program ce are in vedere valorizarea capitalului uman ca resursa pentru o dezvoltare sustenabila in viitor. Unul din rezultatele notabile obtinute prin cele patru proiecte derulate in cadrul acest program este infiintarea a 59 de start-up-uri. Pentru 4 dintre acestea, care au reusit sa isi inceapa activitatea economica si sa obtina venituri conform obiectivelor asumate in planurile de afaceri, CCIAT acorda DIPLOMA DE MERIT PENTRU O POVESTE DE SUCCES: Mindfulness Therapy, Anastasia International, Camera Pictures si LowByte Software.

Premiile sunt inmanate de Octavian Culda, Director al Departamentului de Pograme de Dezvoltare, Finantare si Consultanta al CCIAT si Daiana Buzatu, manager de proiect.

Ceremonia de premiere a Topului Firmelor din Judetul Timis va fi deschisa de Doamna Florica Chirita, presedinte executiv al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Vor rosti mesaje de salut: Liliana Onet – prefectul Judetului Timis, Alin Nica  – presedintele Consiliului Judetean Timis si Dominic Fritz – primarul Municipiului Timisoara.

Totodata, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a acceptat invitatia de a transmite un mesaj video.

Gala Excelentei in Afaceri este si o ocazie de a descoperi un univers artistic inedit. Talentul va fi prezent de-a lungul intregii seri in cel mai frumos mod de a exprima viata: muzica si dansul. Ceremonia de premiere va fi deschisa de trei voci de exceptie, artisti lirici ai Operei Nationale Romane Timisoara: Vasile Badescu, Cosmin Borlovan si Marius Zaharia, acompaniati la pian de Angela Balici.

Un inedit moment de balet va fi interptetat de Maria-Lorena Sitariu. La doar 11 ani, are un palmares impresionant de premii internationale iar anul acesta participarea la DanceStar Qualifications Online i-a adus calificarea in Liga A a Profesionistilor si un merituos loc intre primii 15 dansatori din lume.

Inchiderea Galei este marcata de un tablou simbolic, cel al pasarii Phoenix care renaste din propria cenusa, interpretat de dansatorii Clubului de dans Magnum Team: Matei Denis, Iovanas Iana si Boariu Alexandru, in coregrafia lui Raul Avram. (I.P.)


Topul Firmelor din Judetul Timis nu s-ar fi intamplat fara colaborarea si sprijinul unor firme din elita afacerilor timisene, partenerii oficiali ai evenimentului: Tamo-Ko Development, Autoclub, Garanti BBVA, Business Saga, Rigid Construct, Fornetti Romania, Euroccoper, Maxagro, Medici’s, Profi Rom Food, Cons Electrificarea Instal, Iulius Town, Vodafone Business, Statiunea de Cercetare Dezvoltare Agricola Lovrin, CEC Bank, Timisoreana-Ursus Breweries, Telekom, Unicredit Bank, CertSign.


NOTA: Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. Evenimentul va putea fi urmarit si pe www.impactpress.ro.

Sursa foto: arhiva

 

 

Leave a Reply