Mos Craciun exista! Orice-ar fi, IULIUS te ajuta sa te vezi cu el si anul acesta! (P)

„Orice-ar fi, te vezi cu Mosul si anul acesta”! IULIUS lanseaza platforma www.moscraciunexista.ro, care ii conecteaza pe cei mici cu Mosul. Simpaticul batranel s-a adaptat si el noului context, si-a cumparat laptop si se va intalni online cu toti copiii cuminti. Programeaza-ti intalnirea virtuala cu Mos Craciun!


Ai acasa un mic elf care vorbeste incontinuu despre Mos Craciun? Spune-i ca Mosul si-a pus internet la Polul Nord, si-a instalat un webcam si il asteapta la o intalnire online, pentru ca anul acesta pastram distanta! 

Intra pe site-ul www.moscraciunexista.ro, completeaza formularul de inscriere, selecteaza data si ora la care vrei sa vorbesti cu Mos Craciun si pregateste lista de cadouri! Toate sesiunile sunt gratuite, insa grabeste-te, pentru ca locurile sunt limitate! Programarile se realizeaza deja, iar intalnirile vor incepe de luni, 14 decembrie 2020.

Mosul va intra sa discute cu cei mici despre cat de cuminti au fost, ce isi doresc sa primeasca cadou si va asculta poezii. Pentru ca nici internetul nu poate sa „alerge” mai repede decat Rudolf, fiecare intalnire va dura maximum opt minute, astfel incat Mosul sa poata vorbi cu cat mai multi copii.

Dupa inscriere, fiecare participant va primi, pe adresa de email, confirmarea rezervarii, pasii de urmat si un link privat pe care trebuie sa il acceseze pentru a sta de vorba cu Mos Craciun. Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom, iar ca sa fim siguri ca simpaticul batranel te aude si vede bine, recomandam tuturor celor inscrisi sa intre pe link-ul primit cu trei minute inainte de ora rezervata, pentru a testa camera video si microfonul.

Ca sa te vezi cu Mosul pe Zoom nu trebuie sa ai cont pe platforma, ci doar sa urmezi instructiunile.

Completati listele, pregatiti telefoanele sau calculatoarele si salutati-l pe Mosul si din partea IULIUS! (I.P.)

Leave a Reply