Teilor a inaugurat un nou concept store cu bijuterii de poveste, in Iulius Town Timisoara (P)

In Iulius Town, povestea bijuteriilor rafinate continua cu un nou capitol pentru ca s-a inaugurat cel de-al doilea concept store Teilor. Noua locatie incadreaza perfect eleganta colectiilor alcatuite din piese cu diamante, aur si pietre pretioase, iar spatiul minimalist dar primitor contureaza o noua valenta a brandului: dinamica, fresh si young.


Recent, Teilor a inaugurat cea de a doua locatie premium din Iulius Town Timisoara, la parter, si propune colectii de bijuterii de lux, piese clasice pentru ea si el, dar si o multime de modele de inele de logodna si verighete.

Iar pentru ca sarbatorile de iarna reprezinta un moment cu totul special, la Teilor poti alege un cadou ce va transmite o poveste despre fericire si incredere de fiecare data cand va fi purtat.

Bijuteriile Teilor sunt sinonime cu pietrele pretioase naturale si diamante din toate colturile lumii, dar si piese din aur, care se disting prin design inovativ si finisaje exceptionale.

Colectiile sunt caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce işi vor pastra stralucirea şi eleganţa in timp si vor reflecta de fiecare data frumusetea persoanei care le poarta.

De asemenea, texturile fine si jocurile cromatice compun o simfonie de culori in vitrinele noului concept store. Acesta isi intampina clientii intr-un spatiu prietenos, cu tonuri calde, dar cu un design ce se traduce prin spiritul tanar si in care bijuteriile au rolul definitoriu. Piesele expuse se regasesc in colectiile rafinate si discrete sau imprevizibile si spectaculoase, care au consacrat marca Teilor.

Povestea Teilor a inceput acum 20 de ani de la ideea ca o bijuterie trebuie sa fie autentica, durabila si sa ii poarte pe clienti intr-o lume plina de emotii si senzualitate. Inca de la infiintare s-a pus accent pe calitatea produselor si a serviciilor pe care le ofera, iar acum brandul transcede catre o noua filozofie, transpusa intr-un design nou, in care fiecare detaliu pune in valoare frumusetea bijuteriilor.

In prezent, Teilor detine o retea de peste 50 de magazine la nivel naţional, in principalele orase din tara, un magazin in Sofia si unul in Varsovia. Dintre acestea, sase locatii sunt in proiectele IULIUS: doua in Iulius Town Timisoara, doua in Palas Iasi si cate unul in Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava. (I.P.)

Leave a Reply