Un avocat din Baroul Timis, noul presedinte al UDMR Timis! Liderii comunitatii maghiare din judet vor face parte din noua conducere a partidului

Avocatul Molnar Andrei, candidatul UDMR la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a fost numit presedintele interimar al UDMR Timis. Mandatul noului presedinte este pe o perioada de 6 luni.


In baza deciziei nr. 1/09.12.2020 a Consiliului Permanent al Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, adoptata in considerarea rezultatelor alegerilor locale, a fost numit Molnar Andrei in calitate de presedinte interimar al UDMR Timis.

Conform deciziei CPU, presedintele interimar va organiza alegerile interne in filiala, in termen de sase luni de la adoptarea deciziei.

Molnar Andrei, presedintele interimar UDMR Timis a declarat ca, la inceputul anului viitor, filiala judeteana va intra in reorganizare, proces ce se va finaliza cu alegerea noii conduceri a formatiunii politice, din care vor face parte liderii comunitatii maghiare din judet.

In vederea asigurarii unei reprezentari cat mai largi a comunitatii maghiare in forurile de conducere a UDMR, presedintele interimar intentioneaza sa organizeze mai multe dezbateri publice in randul membrilor comunitatii. (I.P.)

 

Leave a Reply