Bucuria shoppingului ramane aceeasi! Program special de Craciun si de Revelion al magazinelor si restaurantelor din Iulius Town (P)

De sarbatori, Iulius Town vine cu un program adaptat. Astfel, daca te-ai transformat in ajutorul lui Mos Craciun si nu reusesti sa termini cumparaturile la timp, poti vizita magazinele si in Ajun, iar atmosfera magica din Iulius Gardens te intampina in fiecare zi.


Kilometri de ghirlande stralucitoare, mii de globulete colorate, sute de premii si experiente inedite sunt ingredientele necesare pentru un Craciun de poveste si le gasesti pe toate la Iulius Town. Tot de aici poti alege si cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi si bunatati pentru masa de sarbatori.

Insa, daca pe 24 decembrie 2020 inca mai faci cumparaturi, magazinele sunt deschise intre orele 10 – 18, iar hipermarketul Auchan functioneaza in intervalul orar 07 – 18.

In prima zi de Craciun, pe 25 decembrie, cu totii ne bucuram de clipe frumoase in familie, iar magazinele din Iulius Town si hipermarketul Auchan vor fi inchise.

Din 26 pana in 30 decembrie se da startul la shopping si relaxare, intre orele 10 – 21, pentru magazine si, intre 07 – 21, pentru hipermarketul Auchan.

Finalul de an implica si pregatirile pentru noaptea de Revelion, care pot fi facute si in ultima zi din 2020, la Iulius Town, in intervalul orar 10 – 18.

Tot pe 31 decembrie, hipermarketul Auchan va fi deschis intre orele 07 – 18. Magazinele vor fi inchise in prima zi din 2021.

Incepand cu 2 ianuarie, toate locatiile revin la programul obisnuit din aceasta perioada: 10 – 21, iar hipermarketul Auchan va reveni la orarul de functionare 07 – 21.

In continuare, pana pe 23 decembrie, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei din magazinele Iulius Town, in aceeasi zi, vei fi premiat instant cu vouchere de cumparaturi, cecuri cadou, rimeluri, masti pentru copii si bauturi racoritoare.

Iulius Town are grija ca bucuria Craciunului sa ramana aceeasi si anul acesta! (I.P.)

Leave a Reply