Doi politisti au fost raniti grav, dupa ce autospeciala lor a lovit din spate o ambulanta! Ambele echipaje erau in misiune si intervenisera la acelasi caz

Doi politisti din cadrul IPJ Olt au fost grav raniti, vineri dimineata, chiar in prima zi a anului, dupa ce autospeciala lor a intrat in coliziune cu o ambulanta, pe DN 64 Caracal – Ganeasa, pe raza localitatii Soparlita. Ambele echipaje erau in misiune si intervenisera la acelasi caz, si anume preluarea unei persoane cu un comportament violent si transportarea acesteia la o unitate medicala.


In urma ciocnirii, extrem de violente, ambii politisti din autospeciala au suferit leziuni grave, iar asistenta medicala, ambulantierul si pacientul din ambulanta au fost raniti usor, toti fiind evaluati medical la fata locului. Traficul rutier a fost oprit.

Potrivit Politiei Olt, doi politisti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Bobicesti, alaturi de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, transportau la spital o persoana al carei „comportament era deviant”.

Persoana violenta era transportata cu ambulanta, iar echipajul de politie insotea transportul, avand semnalele luminoase in functiune.

Intrucat pacientul ar fi devenit violent, soferul ambulantei a franat brusc, moment in care echipajul politiei a intrat in coliziune fata spate cu acesta. Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil usor umed.

Cinci persoane au fost implicate in accident: doi politisti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Bobicesti, o asistenta medicala, un ambulantier si un pacient.

„Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt au intervenit la fata locului, au asistat medical victimele si le-au transportat la spital, constiente. Din pacate, cei doi colegi prezinta fracturi la membrele inferioare. In aceste momente, prioritara este starea de sanatate a colegilor nostri si a persoanelor implicate in acest eveniment”, transmite IPJ Olt. (V.E.)

Leave a Reply