Gata cu AMENZILE! Politistul Valer Kovacs a prezentat dovada ca protesteaza impotriva inghetarii salariilor si aplica doar avertismente scrise

Vicepresedintele regional al Sindicatului National al Politistilor DECUS, agentul sef Valer Kovacs, a prezentat pe Facebook dovada ca prima etapa a protestului impotriva inghetarii salariilor, declansat, in 11 ianuarie, de toate sindicatele din Politia Romana, a fost implementata cu succes.


Nicio amenda, ci doar avertismente participantilor la trafic care au incalcat regulile rutiere.

„Asa cum am promis, m-am tinut de cuvant. Astazi, 11.01.2021, am aplicat doar AVERTISMENTE SCRISE.

Nu vreau sa instig lumea sa nu respecte legea, vreau doar sa transmit colegilor, sa faca exact ca mine, evident, unde se poate. (unii cer sa fie amendati).

Aceasta este forma de protest adoptata de sindicatele din politie.

Vom renunta la proteste în momentul în care vom fi ascultati”, este mesajul politistului timisorean catre colegii sai din toata tara.

Reamintim ca, potrivit calendarului acestui protest al sindicalistilor din politie, dupa inlocuirea amenzilor cu avertismente, urmeaza refuzul de a participa la activitatile Covid-19 si, in final, nu vor mai manifesta rol activ de a actiona in zona de responsabilitate, ci vor interveni doar la apelurile de urgenta 112. (G.I.)

One thought on “Gata cu AMENZILE! Politistul Valer Kovacs a prezentat dovada ca protesteaza impotriva inghetarii salariilor si aplica doar avertismente scrise

  1. Valer nu ai invatat nimic din destituirea aia!La privat e ,,grele ,,acolo pentru 2600 cash trebuie sa bagi 20 de ore supli.Aia nu dau 1100 bani de papa decit 10 lei pe ziua lucrata efectiv,nu dau bani de chirie ,nu de tinuta,nu grupa speciala,nu pensie de serviciu si te pensionezi martalog pe la 65 de ani. .Si daca faci aluzii ca vrei drepturi zbori cu parapanta!Asa ca treci in formatie ca te dau astia dracu afara !Sunt unul din semnatarii petitiei pt tine si am mai convins si inca cativa amici.

Leave a Reply