Judecatoarea Adriana Stoicescu, tot mai incomoda pentru procurorii anticoruptie! “Mai nou primesc si amenintari cu lichidarea…”

Fosta presedinta a Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, continua sa fie un adversar public al DNA si al revenirii procurorilor anticoruptie in anchetele ce vizeaza infractiunile din justitie. Mai mult, magistratul banatean se posteaza ferm impotriva desfiintarii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ), atragand atentia ca aceasta “ciuntire” a sistemului judiciar ar putea favoriza reinvierea practicilor abuzive ale procurorilor anticoruptie. Toate acestea au fost sintetizate intr-un mesaj dur postat de Adriana Stoicescu pe pagina sa de Facebook, luni, 18 ianuarie.


La doar cateva ore de la lansarea acestui mesaj, fosta presedinta a Tribunalului Timis a dezvaluit ca a primit amenintari cu moartea. “Ultima mea postare e cenzurata din rasputeri… mai nou primesc si amenintari cu lichidarea… Mai rasfirati baieti, mai rasfirati… Nu puteti voi cenzura cat putem noi vorbi! Inca…”, atrage atentia Adriana Stoicescu.

Iata mesajul care a starnit demonii razbunarii intr-o anumita parte intunecata a sistemului judiciar, cea care, in ultimii ani, a acoperit o multime de abuzuri, etichetate in final cu “fapta nu exista”, destine frante sub steagul glorios al anticoruptiei.

„Oamenii trebuie sa inteleaga ca magistratii au un singur rol: sa descopere si sa spuna adevarul. Indiferent de consecinte.

Magistratii, la randul lor, trebuie sa isi accepte misiunea, sa isi indeplineasca rolul cu buna-credinta sau sa plece acasa.

Politicul nu trebuie sa confunde puterea judecatoreasca cu un maidan, iar judecatorii trebuie sa redevina o putere independenta.

Abuzurile, minciuna trebuie scoase la iveala. Societatea romaneasca trebuie sa afle ce s-a intamplat in numele unei false cruciade deturnate de la scopul ei, doar pentru preamarirea unor personaje sau rezolvarea unor vendete personale.

Justitia a fost folosita in scop politic, oamenii mintiti constant, magistratii amenintati si santajati.

Tarati in fata camerelor de luat vederi incatusati, suspusi dispretului public, doar pentru a satisface setea de razbunare a unora care nu au inteles care le este rolul. Si care au fost incurajati sa transforme magistrati onesti in tinte sau victime, pentru bilanturi nord-coreene bine vazute in cancelariile straine.

Acesta este adevarul care doare, dar care trebuie spus, daca vrem sa mai avem o sansa la normalitate.

Iar colegii mei asta au facut.

Si le multumesc!” (G.I.)

One thought on “Judecatoarea Adriana Stoicescu, tot mai incomoda pentru procurorii anticoruptie! “Mai nou primesc si amenintari cu lichidarea…”

  1. Saracii de voi, mesajul pentru public e ca sunteti prea cinstiti si corecți și de aceea și persecutați , Încătușați și condamnați . Nu ne dam noi seama dar democrația e de fapt comunism și totalitarism și majoritatea judecătorilor corupți care fac afaceri cu politicieni și iau mita de la infractori periculoși pt a privi in alta parte sunt înscenări . Sa nu credem nimic din ce vedem , sa o credem pe pesedista asta pe cuvânt . Bravo !

Leave a Reply