Patronii salii de sport Smartfit din Timisoara, amendati din nou de politistii locali. Si-au transferat activitatea pe o alta firma, dupa ce sala a fost inchisa de instantele de judecata

Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au efectuat, in cursul zilei de ieri, noi verificari la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului, dupa ce reprezentantii acesteia au continuat sa functioneze, desi sala fusese inchisa, in urma cu aproximativ o saptamana, ca urmare a unei sentinte civile in instanta.


Initial, la vremea respectiva, s-a aplicat o sanctiune de 2.000 lei, conform OG 99/2000, deoarece sala functiona fara autorizatie.

In cursul zilei de ieri s-au efectuat verificari, dimineata, iar reprezentantii salii au sustinut ca este inchis si ca doar fac inventarul si muta echipamente.

Cateva ore mai tarziu, la o noua verificare la care a participat si un echipaj al Sectiei 4 din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, ca urmare a unor sesizari, s-a stabilit ca sala este deschisa, avand clienti in interior.

Trecandu-se la verificarea documentelor, s-a constatat ca sala functioneaza acum pe alta firma, activitatea fiind schimbata de pe Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL.

Pentru ca la punctul de lucru nu era afisat si nici nu a putut fi prezentat Acordul de functionare, firma a fost din nou sanctionata cu 2.400 de lei pentru neafisarea acestuia si pentru lipsa vizei anuale.

Verificarile in ceea ce priveste legalitatea activitatilor desfasurate in locatia respectiva vor fi continuate si in aceste zile, urmand a se lua masurile legale pana cand reprezentantii societatii vor detine toate documentele necesare desfasurarii unor activitati in conformitate cu legislatia in vigoare. (Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa)

Leave a Reply