Luptatorul de kickbox care l-a facut KO pe notarul public Vio Panduru, ramane in arest la domiciliu sau din Oltenia. Tribunalul Timis a respins contestatia procurorilor

Luptatorul de K1 care l-a batut pe notarul public Viorel Panduru, chiar in biroul sau din zona Pietei Unirii din Timisoara, ramane in arest la domiciliu.


Judecatorii Tribunalului Timis au hotarat, astazi, in camera de consiliu, sa respinga contestatia formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, impotriva incheierii penale nr. 2/19.01.2021, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati de la instanta locala, prin care s-a respins propunerea de arestare preventiva a batausului.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, Judecatoria Timisoara a decis sa-l plaseze pe Ionut Raceanu in arest la domiciliu, la resedinta sa din Drobeta Turnu-Severin.

“Dispune luarea masurii preventive a arestului la domiciliu fata de inculpatul R.I.D., cercetat pentru savarsirea infractiunii de ultraj prevazuta de art. 257 alin. 1 CP, raportat la art. 193 alin. 2 CP, pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 19.01.2021 si pana la data de 17.02.2021, inclusiv. Impune inculpatului obligatia de a nu parasi imobilul resedinta din mun. Drobeta Turnu-Severin, jud. Mehedinti, fara permisiunea judecatorului de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara”, s-a mentionat in hotararea Judecatoriei Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply