Viceprimarul Timisoarei, in vizita de lucru la Politia Locala. Big Brother-ul care supravegheaza orasul prin intermediul retelei de camere video, in extindere

Politia Locala Timisoara a primit, in cursul zilei de ieri, vizita viceprimarului Cosmin Tabara, care are in coordonare activitatea institutiei, domnia sa fiind insotit de consilierul local Simion Mosiu.


Reprezentantii Primariei Timisoara au dorit sa vada, direct la sediul de pe str. Avram Imbroane, care sunt problemele cu care se confrunta politistii locali, sa afle de la conducerea Directiei si de la sefii de servicii si birouri care sunt neajunsurile, dar si propunerile vizavi de eficientizarea activitatii si, evident, de schimbarea perceptiei cetatenilor asupra activitatii institutiei.

S-a marcat inca o data necesitatea apropierii fata de nevoile timisorenilor, implicarea in solutionarea problemelor acestora, deschidere, dar si fermitate cand vine vorba despre aplicarea cu discernamant a legii.

Dl viceprimar a vizitat si locatia in care se afla amplasate camerele de supraveghere video si a concluzionat ca acest instrument de lucru al Politiei Locale este unul mai eficient si modern in acelasi timp, motiv pentru care s-a aratat disponibil sa sprijine extinderea acestui tip de monitorizare pe viitor, asa cum se intampla de altfel in toate marile orase ale lumii.

Sursa: Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta operativa

Leave a Reply