Inca un VIP din Timisoara, prins beat la volan! Fostul director al Romtelecom, dosar penal pentru alcool si accident cu victima

Mircea Ionescu, fostul director al Romtelecon Timisoara, actual proprietar de hotel si azil de batrani, a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu o victima. Incidentul s-a produs, marti seara, pe Calea Torontalului din Timisoara, in momentul in care Ionescu, aflat la volanul unui jeep Range Rover, a virat peste o dubla linie continua.


Manevra neregulamentara a dus la intrarea in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un sofer in varsta de 20 de ani.

In urma impactului, tanarul a fost transportat la spital, iar politistii de la Rutiera l-au testat pe Mircea Ionescu cu aparatul etilotest. Rezultatul: o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, procent care, in urma analizarii probelor de sange, se dubleaza.

„Un barbat 64 ani a condus un autoturism pe Calea Torontalului dinspre strada Liege inspre strada Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula din sensul opus de mers condus de un tanar in varsta de 20 de ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in varsta de 20 de ani.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca soferul in varsta de 64 de ani avea o imbibatie alcoolica de 0.77 miligrame per litru in aerul expirat. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice”, a transmis Biroul de presa al IPJ Timis. Mircea Ionescu s-a ales cu dosar penal si suspendarea dreptului de a mai conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Reamintim ca, in 12 decembrie 2019, a fost prins beat la volan, pe o strada din localitatea Dumbravita, si fostul director al Camerei de Conturi Timis, Vasile Melciu, care avea o alcoolemie de peste 3 mg/l. De asemenea, fostul procuror DNA Ciprian Dorobantu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare si a fost exclus din magistratura, dupa ce si-a condus masina baut si a provocat un incident in trafic. (V.E.)

One thought on “Inca un VIP din Timisoara, prins beat la volan! Fostul director al Romtelecom, dosar penal pentru alcool si accident cu victima

  1. Asta era la intrarea pe strada lui privata ! a incercat el iar una alta… dar na…nu mai merge ca pe vremuri ba’ baiatule!

    Ia zii tu la jurnalisti cum nu ai donat tu la primarie drumusorul pe care nu l-ai nimerit . Si cum ceri spaga pe la toti locatarii de

    acolo sa treaca pe mosia ta asfaltata in cardasie cu fostul baron “pedele” . Ai si iluminat “moca” pe strada pe care nu o

    platesti poate se sesizeaza careva …

Leave a Reply